USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

В «Дії» запустили послугу з повернення коштів для вкладників збанкрутілих банків

4 Жовтня 2023 07:43
Вкладники збанкрутілих банків можуть повернути кошти в «Дії» – Мінцифри та Фонд гарантування вкладів запустили нову послугу.

Про це повідомив віцепрем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

З його слів, тепер не потрібно ходити в банки та витрачати зайвий час, щоб отримати гарантоване відшкодування зі збанкрутілих банків. З будь-якого селища чи містечка достатньо подати заяву в «Дії». Кошти на свій рахунок такий вкладник отримає протягом трьох днів.

Зараз послуга доступна для вкладників 34 банків, що збанкрутували. Загалом є 1,4 млн рахунків на 3,2 млрд грн, які потрібно відшкодувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus