USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ДСНС прокоментували пожежу в п’ятиповерхівці на Стрілецькій

25 Травня 2018 09:41
Працівники ДСНС організували евакуацію мешканців будинку, де сталася пожежа 24 травня.

Як повідомили у прес-службі волинських рятувальників, повідомлення про пожежу у цегляному п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Стрілецькій у Луцьку надійшло о 19:16.

За п'ять хвилин до місця події прибули працівники Частини спеціальної пожежної техніки. Під час розвідки з'ясувалося, що осередок пожежі знаходиться на горищі, вогонь перекинувся на дерев’яні конструкції покрівлі.

Працівники ДСНС організували евакуацію мешканців будинку. Для ліквідації пожежі були також викликані вогнеборці 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька та 6-ої ДПРЧ міста Ківерці, фахівці оперативно-координаційного центру.

Загалом на місці події працювали 34 рятувальники, було залучено 5 одиниць основної пожежно-рятувальної техніки, а також 4 атомобілі спецтехніки, у тому числі й колінчатий автопідйомник.

Пожежа локалізована о 20:09, ліквідована – о 20:22.

Причина загорання встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Травня 2018 10:35
Тепер всім ремонт треба робити,а в когось був зроблений,скільки коштів,нервів псу під хвіст,за якогось поганого наріка,який покурив траву і не затушив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus