USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В ДТП на Черкащині загинув волинський доброволець

30 Серпня 2016 14:11
20-річний боєць-доброволець з Волині Андрій Герасимчук загинув в результаті ДТП, яка трапилась тиждень тому на Черкащині.

23 серпня опівдні на 134-му кілометрі траси Київ –Запоріжжя поблизу повороту на село Мельники Черкаської області сталася аварія за участю буса Mercedes Vito та вантажного автомобіля САЗ-3507.

З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що серед пасажирів бусу був волинський майданівець, активіст, учасник бойових дій та боєць батальйону «Торнадо» Андрій Герасимчук.

Внаслідок зіткнення, водія та пасажирів мікроавтобусу затисло елементами кузова в передній частині салону. Рятувальники евакуювали потерпілих із салону мікроавтобусу та деблокували з автомобіля буса водія та пасажира.

Водія та 10 пасажирів з автомобіля Mercedes Vito госпіталізували до районних лікарень Черкащини. Згодом одна пасажирка від отриманих травм померла. А сьогодні, 30 серпня, о 9:25 зупинилось серце добровольця з Волині Андрія Герасимчука.

Наразі відомо, що за тілом загиблого відправили автомобіль. Зустрічатимуть Андрія жалобним кортежем на Цуманському пості. Остаточний час та місце зборів нині узгоджують.

Юнаку було 20 років. В 17 Андрій став активним учасником луцького Євромайдану, потім брав участь у протестах в Києві, був членом бойової одиниці Майдану під назвою «Нарнія», яку утворили футбольні фанати. Двічі його поранили під час протестів на Майдані, після чого юнак лікувався в Польщі. Ще будучи неповнолітнім він пішов на фронт в складі добровольчого руху «Торнадо». Спочатку неофіційно, а згодом отримав статус учасника АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталя Показати IP 30 Серпня 2016 22:05
З майдану пам'ятаю Андрія, хороша та світла людина! Спи спокійно. Нехай там тобі буде краще ніж тут.
ш Показати IP 31 Серпня 2016 11:20
Ти був найкращим Ми тебе незабудем ніколи Вічна пам'ять
в Показати IP 31 Серпня 2016 15:05
Він був хорошим учнем в 9 училищі, справжнім патріотом. Його завжди пам"ятатимуть. Вічна пам"ять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus