USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

В Кабміні заявили про другу хакерську атаку

29 Червня 2017 17:20
Сайт Кабінету міністрів України знову не працює.

Як заявив менеджер з інформації та ІТ Ради підприємців при Кабінеті міністрів Іван Бердецький,урядовий портал недоступний через другу вірусну атаку.

«Хакерська атака номер два. Знову все вирубано», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

27 червня повідомлялося про масштабну хакерську атаку на низку установ, зокрема і на Кабінет міністрів. У РНБО вважають, що масована кібератака не завдала великої шкоди об’єктам, які потрапили під неї.

Про кібератаки повідомили і в інших країнах. Значної шкоди було завдано в Італії, країнах Центральної Європи та Ізраїлі.

Вірус Petya.А шифрує дані на комп’ютері та вимагає викуп. Фахівці з комп’ютерної безпеки радять нічого не платити – жодних ключів після виплати грошей власники уражених комп’ютерів не отримують.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 29 Червня 2017 17:49
«Хакерська атака номер два. Знову все вирубано», «Чи була це», «мені не відомо» - це нам специ з кабміну кажуть. Ви ще чомусь дивуєтеся? Власне я вже нічому, світле майбутнє нам полюбому забезпечено, як свілий чистий білий лист паперу. Да, необхідно заборону на компютери ввести, бо вони є розповсюджувачами вірусів. І на світло, навсяк випадок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus