USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ковелі встановили «Серце миру»

30 Червня 2018 23:22
Символічний знак «Серце миру» встановили у парку імені Тараса Шевченка в Ковелі.

«Серце миру», який було встановлено по вулиці Міцкевича біля кафе «Классік» ще чотири роки тому, нещодавно демонтували. А днями він з'явився у парку культури імені Тараса Шевченка, повідомляє Ковельпост. До нового місця розташування «Серця миру» облаштували доріжку та заплели конструкцію плющем.
Адміністрація сім’ї ресторанів «Классік» мала на меті започаткувати традицію серед закоханих - на символічному знакові лишати навісні замки, які символічно втілюють почуття закоханих і молодят один до одного, і виступають запорукою їх вірності.
На жаль, на попередньому місці ця ідея не знайшла масової підтримки серед ковельчан. Причиною, ймовірно, було не зовсім вдало обране місце. Адже тут заклади громадського харчування, спортивний зал та дитячий майданчик.

Адміністрація закладу звернулась у відділ архітектури і містобудування з проханням розглянути можливість встановлення «Серця миру» у парку імені Тараса Шевченка, де полюбляють відпочивати та фотографуватися закохані пари та молодята в день весілля. Саме тут і встановили символ кохання.
Вважається, що традиція вішати замки кохання прийшла до нас із Флоренції, де юнаки та дівчата стали вішати замки на пам'ятник скульптору Бенвенуто Челліні на знаменитому мосту Понте Веккіо, а ключі викидати в річку Арно. Традиція швидко поширилася й на інші країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus