USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Києві чоловік підірвав магазин, де була дружина, і викинувся з вікна. Оновлено. Відео 18+

20 Серпня 2020 22:23
В Києві на Троєщині хлопець посварився з дружиною на ґрунті ревнощів. Через це він кинув гранату в магазин, в якому вона працює, а сам вистрибнув з вікна. Момент його падіння зняли очевидці на відео.

Про це повідомляє ТСН.

Зі слів очевидців, в магазині почалась пожежа. За попередньою інформацією, від вибуху гранати жінку затиснуло холодильником і вона заживо згоріла.

Ревнивець піднявся на 7 поверх будинку навпроти і стрибнув на асфальт, від чого загинув на місці.

Як повідомили згодом у пресслужбі Київської поліції, подія сталася на проспекті Маяковського. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, швидка допомога та пожежники.

По прибуттю рятувальники загасили вогонь, а лікарі надали першочергову допомогу двом співробітницям магазину. Вони самотужки вибралися з палаючого приміщення та покликали по допомогу. Наразі їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Правоохоронці опитали жінок та дізнались, що під час робочого дня до магазину завітав чоловік однієї з них. Між подружжям виник конфлікт через ревнощі, у результаті чого відвідувач підпалив кілька пляшок з невідомою речовиною, які приніс із собою, після чого втік.

У ході відпрацювання території правоохоронці з’ясували, що чоловік працівниці забіг до сусіднього під’їзду, піднявся на останній поверх й вистрибнув з даху, у результаті чого від отриманих травм помер на місці. Він – киянин, 1985 року народження, який в цьому році притягувався до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Увага! Відео містить сцену загибелі особи. Неповнолітнім та вразливим особам рекомендуємо утриматись від перегляду!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Психопланетарій, Лип Показати IP 21 Серпня 2020 08:51
Інопланетянин, чи що??? Або наш українець, який хворів від наркотиків, алкоголю чи психотропних речовин???
001 Показати IP 21 Серпня 2020 09:53
Просто мужик, вони часто неадекватні в своїй поведінці. Маньяки, вбивці, гвалтівники, сімейні насильники. На дорогах, що вичворяють, дтп як правило через кого?!
Анархист Показати IP 21 Серпня 2020 10:54
"Кинул гранату", в нашем обществе это стало возможным, какой Атошник ему ее продал? Нация бессмертных людоедов, кровь и насилие из ваших голов уже не вынять!
До Анархиста до Анархист Показати IP 21 Серпня 2020 13:32
Чого сразу атошник? В наш час гранату може дістати будь хто і без усіляких атошників!!!!!!!!!!!!!!!
Звездец до Анархист Показати IP 22 Серпня 2020 20:28
Читайте дальше. Ни фига там не граната, просто наши СМИ любят приукрасить. Сейчас это "кликбейтом" называется. Дальше - "відвідувач підпалив кілька пляшок з невідомою речовиною" и никаких гранат.
Володимир до Анархист Показати IP 22 Серпня 2020 21:34
Анархист, йди у дупу!
вася Показати IP 22 Серпня 2020 18:12
уважно читаем,подпалил зажигательную смесь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus