USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - нова «партія» псевдоволонтерів

30 Червня 2015 22:39
Луцькі активісти знову спіймали псевдоволонтерів з відомого фонду «Люди сильні духом» зі Львівщини, яких раніше ловили по справі фонду «Дітям Героїв». Про це у мережі Facebook повідомля активіст Сергій Абрам.

Нагадаємо, 15 червня зловили невідомого псевдоволонтера з цього ж фонду «Люди сильні духом».

«Зловили сьогодні нову «партію» «волонтерів» з «фонду» «Люди сильні духом» зі Львова, раніше ці особи були у міськвідділі по справі «фонду» «Дітям Героїв».

«Волонтери» живуть поблизу Жовкви, на час збирання коштів вони проживають у орендованій квартирі, з їхніх слів, у Рожищі сплачує за проживання фонд», – йдеться у дописі.

«Мені подзвонив Діоніс Афоніч, розповів, що ці аферисти знову у Луцьку. Виїхавши на вказане місце, ми їх там не знайшли. Однак через 30 хвилин ми їх зустріли біля ЦУМу у маршрутці № 8. Викликали міліцію по спецлінії 102. Приїхав дільничий інспектор і забрав на опорний пункт. Там написав пояснення та заяву з приводу шахрайських дій з боку цих аферистів», – розповідає активіст та нагадує лучанам, що справжні волонтери не збирають гроші у громадському транспорті та на вулицях, а також закликає довіряти лише перевіреним волонтерам».

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що втретє луцькі активісти затримали псевдоволонтера, який збирає нібито для маленької ковельчанки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НЕСПРАВЖНЄ ДОБРО НА ВОЛИНІ АБО ЯК РОЗПІЗНАТИ ПСЕВДОВОЛОНТЕРА.

Зловили сьогодні нову "партію" "волонтерів" з "фонду" Люди сильні духом зі Львова, раніше дані особи були у міськвідділі...

Posted by Sergij Abram on 30 червня 2015 р.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Екскурсовод Показати IP 30 Червня 2015 23:15
Ці хоч документи мають, а на майдани збирали не зрозуміло хто і без жодних документів і куди ті гроші пішли ніхто не знає.
? Показати IP 30 Червня 2015 23:27
Сьогодні на Ягодині бачив того що впіймали у Луцьку
аяяй Показати IP 1 Липня 2015 15:30
закрили хочаб когось одного з цих псевдоволентерів у камеру. то можливо інші боялися займатися псевдоволонтерством а то відпускають і ніяк не наказують
Анонім Показати IP 30 Січня 2016 04:08
Ти конч*на людина сергійко ти рідкісниц г*ндон який мішаэ допомагати хворим дітям через таких як ти і гинуть нівчому не винні діти це в тебе буде на совісті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus