USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Поблизу луцького «Там-Таму» знову - псевдоволонтер

16 Червня 2015 08:30
15 червня зловили невідомого псевдоволонтера з відомого фонду "Люди сильні духом". Самооборонівець Дмитро Шума помітив його на зупинці біля ТЦ Там-Там та викликав міліцію, – пише інформує в мережі активіст Сергій Абрам.

“Волонтер” помітно нервував, розповів, що він з Жовкви, що зараз живе у Ковелі, де й орендує квартиру за яку, з його слів, платить його мама. На запитання: “Як інкасується зібрана сума зі скриньки?”, хлопець розпровів, що передає скриньку старшому групи “волонтерів”, який відвозить скриньки у Львів. До слова, старшим групи є уже відомий псевдоволонтер Іван Піко, якого неодноразово затримували наші небайдужі активісти. Куди кошти прямують після того, як він віддає скриньки старшому хлопець - не знав. Запевняв, що дають на проїзд та харчування 50 гривень. Хлопець поводився зухвало та часто говорив по телефону, очевидно з тим, хто працює у фонді. Людина, яка була по той бік слухавки, давала вказівки, як робити в тій чи іншій ситуації. Після перевірки документів “волонтера” відпустили”, – додав він та опублікував фото хлопця", - йдеться у повідомленні.



Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що випадки псевдоволонтерства на Волині, як і у Луцьку зокрема, на жаль, - трапляються часто. Так, починаючи з квітня, зловили вже близько десятка таких гасролерів. Їм оплачують житло, харчування, забезпечують доїзд та платять 30 відсотків від зібраних коштів.

Переглянути фото псевдоволонтерів, яких затримали у Луцьку раніше, а також дізнатися, як впізнати справжнього волонтера, можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 16 Червня 2015 08:33
Він частенько на Ягодині збирає по черзі
Липа Показати IP 16 Червня 2015 08:41
а горячей воды таки нет
Анонім Показати IP 16 Червня 2015 09:42
Що ви з ними панькаєтесь, за дупу і в катлашку.Хай посидить хоч півр року або хай хлопці наші відлупцюють його дорярче, гад на горі наших воїнів заробляє.В АТО його на фіг,хай воює, а гоняться воєнкоми по квартирах з ментами і гатять у двері до тих,,хто там не проживає- ось вам герої беріть теплинькими хай воює
Анонім до Анонім Показати IP 16 Червня 2015 10:19
Ти розумієш в чому проблема - таке гімно і на фронті не треба! Воно ж гниле в середині а хлопці повинні бути впевнені що за спиною хтось є! Воно втіче чи здасться в полон в перший же день! Воно продало Україну вже давно!
2 Показати IP 16 Червня 2015 10:08
сьогодні 16 а не 15
тарас Показати IP 18 Червня 2015 00:41
вчора він був в Ковелі на автовокзалі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus