USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні запрацює туристична поліція

5 Вересня 2017 19:57
Проект створення в Україні туристичної поліції в Одесі, Львові та Києві наразі допрацьовується на державному рівні.

Про це в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна» розповів начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області Дмитро Головін.

«Ідеологія проекту в тому, щоб у період з 1 травня по 15 вересня туристична поліція працювала на випередження і надання сервісних послуг, а не тільки на реакцію і розкриття», – пояснив він.

Головін також заявив про плани оснастити поліцейських максимумом технічних засобів.

«Це обличчя країни, обличчя міста. Така поліція, усунувши злочинність у курортних районах, сприятиме зростанню привабливості цих міст для туристів, збільшенню інвестицій в туристичну галузь», – розповів голова поліції Одещини.

Окрім того, він проілюстрував потенційний ефект від запуску проекту прикладом, коли запуск велопатрулів у курортному районі Одеси Аркадії знизив там злочинність на 60%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пилип Показати IP 5 Вересня 2017 19:58
Больше полиций хороших и разных!
Анонім Показати IP 5 Вересня 2017 21:11
де купити пістолет...щоб застрелитись.?Більшого дур-дому ні де ні чув та не бачив. Злочинність росте, а вони скоти, посади оперативних працівників та т.п., скорочують. Зараз думаю, чому в поліції все так хреново? А тому що в нас не має поліції туристичної.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus