USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«В одній партії з Гунчиком я не буду», – волинський нардеп

8 Липня 2017 16:44
У разі об’єднання у парламенті партій БПП «Солідарність» та «Народний фронт» нардеп Ігор Гузь, який нині перебуває у складі останньої, не збирається бути в її лавах.

Про це народний депутат Ігор Гузь розповів під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» 7 липня.

На запитання ведучого про те, чи правдиві чутки про можливе об’єднання Народного фронту та БПП «Солідарність» Ігор Гузь категорично заявив, що навіть якщо таке об’єднання буде, то він в таку партію не вступить. Адже не хоче працювати з командою Петра Порошенка, до роботи якої є десятки зауважень.

«Команда Порошенка, в тому числі на Волині, а це пан Гунчик (голова Волинської ОДА Володимир Гунчик), ведуть країну не туди, куди потрібно. І нашу область теж. Бути з Гунчиком та іншими в одній партії я не хочу. Є проблеми і в Народного фронту, і в багатьох інших політичних сил, але я не бачу в цьому контексті перспективи», - зазначив нардеп та додав, що заявив колегам про те, що не братиме участі в переговорах та узгодженнях щодо потенційного об’єднання, якщо воно буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 8 Липня 2017 17:09
коментар було видалено
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 8 Липня 2017 18:33
А зі В.Сапожніковим Ігоре Володимировичу?
Гузю Показати IP 8 Липня 2017 18:55
Не будеш бо тебе не візьмуть )))))
? Показати IP 8 Липня 2017 21:56
Знає що вони вибори програють,хоче ще в депутати пролізти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus