USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

З трибуни ВР вимагали відставки Гунчика. ВІДЕО

25 Листопада 2015 16:14
«Народний фронт» вимагає звільнення голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика.

Так, очільник цієї політсили Ігор Гузь заявив про це сьогодні, 25 листопада, з трибуни Верховної Ради України, - повідомили у прес-службі народного депутата Ігоря Гузя.

Нардеп пояснив причини такої позиції «Народного фронту», через які його звернення до Президента України є актуальним.



«Володимира Гунчика у відставку! Терпіння лопнуло, з трибуни парламенту розпочинаю публічну кампанію, щодо звільнення голови Волинської ОДА Володимира Гунчика», - написав нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці.

Ігор Гузь визначив низку причин, через які його звернення до Президента України Петра Порошенка є актуальним. Перший чинником народний депутат називає тенденцію із бурштинокопальнями.

«З початку каденції нинішнього голови ОДА бурштинова тема почала розвиватися та переросла в національну загрозу з можливим створенням «Бурштинових народних республік», – коментує Ігор Гузь. Губернатор Волинської області втратив контроль над ситуацією, адже саме він, як представник Президента, відповідальний за ситуацію в області.

Другою причиною народний депутат прописав розвиток області. «Можемо дискутувати, але я не бачу динамічного розвитку області. Стратегії, до розробки якої долучилися всі здорові сили в краї. Ви чули про залучені за рік інвестицій? Про серйозний розвиток виробництва? Не можна все списати на війну та кризу...» - додає у записі на сторінці в соцмережі Facebook. Третій чинник – тема Майдану. Голова Волинської обласної державної адміністраці мав безперервні конфлікти із майданівськими та волонтерськими середовищами. Витіснення із органів влади тих, хто був в авангарді нашого Майдану. «Натомість Володимир Гунчик формує на Волині списки Нашого краю та Аграрної партії, де зібралися одіозні екс-регіонали. Відповідно "протягує "перших до обласної ради, формуючи таким чином союз із місцевими апологетами Януковича» - пояснює народний депутат. Передостанній фактор необхідності звільнення Гунчика, за словами Ігоря Гузя – перешкоджання свободі преси. Неодноразові конфлікти з представниками місцевих ЗМІ. Закритість та конфліктність, спроба підлаштувати під себе окремі видання. Останній конфлікт із «Волинською газетою» яскравий цьому приклад.

Останнє, про що зазначає Ігор Гузь, як причину звільнення губернатора – тема депутатського корпусу.

«Ми можемо по-різному ставитися до нинішних депутатів парламенту, але вони обрані волинянами і будуть працювати у ВР до закінчення повноважень чинного парламенту. Жодного разу за рік голова ОДА не зібрав депутатів, не обговорив спільну стратегію, не узгодив плану загальних дій. Одна кулуарщина, підстави, протидії. - Чи лобіюю я когось на цю посаду? Ні, нехай Президент визначається самостійно, це його право та зона компетенції. - Чи обмежуся виступом в парламенті чи цим дописом? Ні, якщо Петро Порошенко не зреагує будемо гуртувати ті сили які розділяють цю позицію і йти напролом. - Чи хочу свідомо розгойдати човна та дестабілізувати ситуацію в області? Ні, але переконаний, що мовчати вже не можна і перебіг подій залежить від дій Президента» - підсумував на своїй сторінці у соцмережі Facebook народний депутат Ігор Гузь.

Володимира Гунчика у відставку! Терпіння лопнуло, з трибуни парламенту розпочинаю публічну кампанію, щодо звільнення г...

Posted by Ігор Гузь on 25 ноября 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 47
Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 16:21
Гузь молодец,що це болото пробуе сколихнути.
читачка до Анонім Показати IP 26 Листопада 2015 15:03
а шо гузь зробив вагомого для нашого краю, та пак простіш можна - для свого округу, де його було обрано? Відповідь лиш єдина - ніц нічого!!!! тому гузь ліпше навчись сам працювати, а потім вчи когось працювати!!!
Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 16:26
Гунчик як і Порошенко, зовсім нульові.Популісти і не більше.
Аноніму до Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 22:22
Стосовно Гунчика згоден цілком. Своєю поведінкою на такій високій посаді дуже нагадує малограмотного голову відсталого поліського колгоспу. Прикро, що область, яка межує з двома державами, очолює така людина. Але так само прикро, що пустопорожній, цинічний і безпринципний Гузь, відчувши своєю продажною *упою на чому в чергове можна задешево попіаритися, піднімає цю проблему.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 16:27
Гузь молодець, так тримати, болото геть!!!
Не гузьогунчик Показати IP 25 Листопада 2015 16:54
Агов, тричі реорганізовані- скорочені- ліквідовані. Ви-то чого мовчите?
ліквідовані до Не гузьогунчик Показати IP 27 Листопада 2015 12:02
а нема вже слів, закінчились- залишились тільки матюки
Люди думайте головою Показати IP 25 Листопада 2015 16:55
А може за це треба звільнити і відізвати депутата Лапіна бо він все кришує а посадити Шпигу частину Самооборони ПС Айдару та Аслана..бо одні кришують інші добувають а такі хабариники як Долар і Ко тільки наживаються на багатсві держави..чим вони кращі він інших політиків що крадуть гроші в наших громадян..
ЗМІ Показати IP 25 Листопада 2015 16:58
Гунчик - самодур. Людина, яка керується в своїй поведінці по відношенню до інших людей виключно особистим свавіллям, примхами. Почитайте драматурга 19-го століття Олександра Островського - там з багатьма гунчиками познайомитесь. А ще краще - роман Пушкіна "Дубровскій". Так теж є гунчик, тільки прізвище в нього інше - поміщик Троєкуров, який ведмедя на людей спускав.
БОГ Показати IP 25 Листопада 2015 17:16
Проблема Гунчика, в першу чергу, те що його методи керування ідентичні з совковими - як фахівець нулячий, а єдине що вміє - регулярно роздавати люлів, причому без причини. До себе його не візьму )). А залишилось йому недовго )))
Луцьк Показати IP 25 Листопада 2015 17:40
Мандат Гузя надо отозвать. Он умеет только балоболить. Что он сделал хорошего, полезного для Волыни ?
олег до Луцьк Показати IP 26 Листопада 2015 08:48
а в лапіна не треба? дость кришувати! а такі підлабузникм які підписуються як луцьк видно знаёмі або рдичі в крайньому випадкові недобитки регіонали або комуняки які не знають української мови
олег Показати IP 25 Листопада 2015 17:44
гунчика, лапіна,шпигу не тільки гнати з посад та позбавляти недоторканності а конфісковати накрадене та накришоване майно в них та їхніх родичів до 5 коліна а самих зону топтати!! і звичайну . а не червону! ото хлопці порадуються особливо шпизш та лапіну- кукурікатимуть по повній!!
диявол Показати IP 25 Листопада 2015 17:51
гунчика на п*лю і до мене. я ним покерую
СБУ Показати IP 25 Листопада 2015 17:54
Ігоре,підтримую тебе на всі 100%, але яблуко від яблуні далеко не падає, вальцман в державі , такий же самий , як гунчик в області , так що пенделя мають отримати обох.
Любомльчанин Показати IP 25 Листопада 2015 18:05
Як же так сталося, що на його окрузі - в Іваничах та Любомлі, було "провалено" кандидати на посади райрад кандидатів від БПП (Народний фронт), а перемогли свободівці... Хто ж винуватий - звичайно Гучик )))
син Показати IP 25 Листопада 2015 18:13
Ага. Зате Гузь - великий роботяга і професіонал. Стільки корисного вже зробив для Волині!!!!
Петро Чечелюк Показати IP 25 Листопада 2015 18:15
Памятаю, як при Бондарю, Романюку, Клімчуку влаштовувались прес-конференції. Приїжджали люди з районів - по 80-100 журналістів. Була жвава дискусія. З приходом Головачук усе це пох*рено. Добитись до голови не можна: ні через так звану прес-службу, ні через помічника. Замкнуте коло. Пане Гунчик, якщо ви пан, то поверніть колишні комунікації пресі. Головачук ви звільнити не можете, від неї важко позбутись, але з будь-якого становища є вихід. Візьміть її на підвищення: заступником, начальником управління тощо. Влаштуйте прес-конференцію, ми скажемо правду про вас, про загальний стан в області, про бурштин, про ліс і його нового начальника. Ми запитаємо, чому у вас сидять помічники і заступники, що вони роблять, чий хліб їдять. А депутату Ігорю - велике дякую. Я не завжди погоджувався з його вчинками - "кто нє бил молод, тот нє бил глуп", - писав Суворов. А з його виступом з трибуни ВР погоджуюсь на 100%.
Анонім до Петро Чечелюк Показати IP 25 Листопада 2015 19:00
Молодець на всі 100%!
олег Показати IP 25 Листопада 2015 18:16
з лапіна зняти недоторканність а гунчика з шпигою гнати мітлою ! усім повну конфіскацію - і на зону!
андрій до олег Показати IP 25 Листопада 2015 18:40
1 000 000 000%
волинянам Показати IP 25 Листопада 2015 18:51
коли мітинг біля ОДА????????????????????????? усі на мітинг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!гунчика геть
Xl Показати IP 25 Листопада 2015 19:34
Я погоджуюсь, що такого як Гунчик треба гнати давно було вже! Але Гузя треба десь теж погнати. Чудо... Теж вже відчув смак грошей. Гузь подінься десь! Ні культури, ні дипломатії,, ні етикету, і саме головне немає розуму! Ходить вирішує чиїсь особисті питання. Ганьба!
ОДА Показати IP 25 Листопада 2015 19:42
Що "важливого" зробив Гуньчик, то ліквідував управління економіки та міжнародних відносин, 2 управління, які ще працювали, зате розплодили блатних упрвлінь купу нікому не потрібних, то яка там стратегія, яка економіка, коли він і його апарат ні в чому не розбираються, а чого вартує дубовий Дубняк, людина повний ноль, зате розправляється з фахівцями, аж ліс шумить, а дівуль набирає і посади роздає, так мстить людям, які за нього колись працювали в управлінні економіки, бо ж нічого не тямив, отак то, шановні.
Че до ОДА Показати IP 25 Листопада 2015 21:26
Не женіть так на Диму Дубняка! :) А хто списки підносити буде "шефу" і стукати на підлеглих? :))) Там ще Козюпа і Чубара - два чобота нероби! Але Гунчик їх "любить" і лелеїть і невдовзі весь наближений персонал автозаводу в ОДА працювати буде! :))) Хе-хе...
працівники ода до Че Показати IP 27 Листопада 2015 12:09
Дубняк ск*т ще той. Говорить одне, а робить інше. А приподнисе. що він не при ділах. Підлеглим дулі на своїх нарадах показує. Ото-то державний служюовець...
Oles Savchuk Показати IP 25 Листопада 2015 20:16
Ну а що ж Ви хотіли? За що боролись - на те і напоролись! Одного не досить мудрого призначили і він тями немає в тому, що потрібно з депутатами працювати. З депутатами. Причому депутатами усіх рівнів. Другого досить при*уркуватого вибрали і він уже дуже тяжко хворий манією величі... Мене цікавить інше - про що б ці два клоуни спілкувались якби вони зустрілись? Про європейські цінності мабуть... але точно не про газ за 3,6 грн/м.куб., не про "американський мертвий президент" за 25 грн/штуку, не про здорожчання життя і знедолення людей... Страшно, моторошно, гидко, паршиво і смішно усе це, це усе - від лукавого. Але... більше уже мабуть... народ не піде на поталу, він розпізнає всякий чин - і хто є син його по праву і хто по праву сучий син... Тримайтеся браття-українці, іншого поки не дано. Треба ще терпіти, ще терпіти, ще терпіти щоб зрозуміти що було легше, ліпше, простіше і краще, а стало... ну вже як стало...
777 Показати IP 25 Листопада 2015 20:42
Что один что другой, два мудака пара!
до Олега Савчука Показати IP 25 Листопада 2015 21:03
Мудрі слова, на жаль, ніхто з них їх не хоче чути.
Oles Savchuk до до Олега Савчука Показати IP 25 Листопада 2015 21:36
Ну, не хочуть, а може не можуть і саме страшне в цьому те, що не зрозуміло чи то від великого розуму чи від тотального незнання вони такі, але в даному випадку форма змісту не міняє - виплило те, що не тоне...)) на жаль..((
Oles Savchuk до Oles Savchuk Показати IP 25 Листопада 2015 21:54
І ще один момент... коли Гузьок звіздить, що нікого з майдану немає у владі - або бреше, або просто не володіє ситуацією. Ваня Мирка - такий собі куркулик сидить на посаді директора департаменту інфраструктури Волинської ОДА і під себе бабло гребе - на сімю усі тендери спрямовує, а робити щось по ділу - зась. Та й взагалі Ваня якийсь трохи недолугий...https://www.youtube.com/watch?v=revZVQnD2vg .
анонім Показати IP 25 Листопада 2015 21:07
я не за Гунчика,я просто хочу сказати про Гузя.Він за рік часу не подав жодного законопроекту який би був прийнятий.А ті які зареєстровані це просто сміх-міняють одне слово на інше і це в кількості в середньому 10 депутататів разом з 30 помічниками то 310 людей міняє слово призидент на парламент чи уряд і він багато зробив-пі....с.Лапін тоже "член конкурсної комісії"на призначення головного лісничого-постає питання може гунчик не погоджує їхне протеже..................
волиняка Показати IP 25 Листопада 2015 21:20
А чому Гузь з трибуни ВР разом зі своїм дружариком Лапіним не лобіюють приняття Закону по бурштину? :) І чому він такий ришнистий попіаритись, а його партія не брала участі у місцевих виборах - бо рейтинг нижче плінтуса! :) А що волати і піаритись Гузь вміє - це всім давно відомо! Але і Гунчика гнати треба але і по іншим "справам"!
Лучанка Показати IP 25 Листопада 2015 21:54
Скажіть, коли і де треба зібратися щоб вигнати Гунчика, і що треба зробити щоб позбавити депутатства проходимців Гузя і Лапіна?
Лучанка Показати IP 25 Листопада 2015 22:04
Він вже одного голову ОДА гнав, ставив на коліна, певно більше нічого не вміє.
Екс-апарат Показати IP 25 Листопада 2015 22:09
Одне лише шкода - що не повернеться велика ЛЮДИНА Борис Петрович. Він керував і працював для рідної Волині. А то цей новий керівник Гуня геть нульовий. Справді самодурство, і зами, і керап. О чуть незабув за зама керапа Матвійчука Ромчика. Цей умник вміє примазатись при любій владі, ну-ну. А яка в нього бурна фантазія. Ех, куди ж нам грішним то цієї еліти.
Волиняни Показати IP 25 Листопада 2015 22:16
Вже як Гузь іде на пролом ми знаємо... Ігорьок, сходино в Адміністрацію Президента як ти вмієш, вибий вхідні двері, пару вікон, одягни каструлю на голову і т.д. Потім злови Президента, прив'яжи його на Майдані і полий його з лієчки холодною водичкою... Давай на біс! Дуже хочеться де жавю! Ось тут тоді можливо ми і змінимо думку про тебе в кращу сторону.. Щось для країни корисне зробиш. Можливо Президент злякається тебе і втече...
пенсіонери Показати IP 26 Листопада 2015 00:27
говоріть...говоріть..і..що далі?...
воля Показати IP 26 Листопада 2015 00:59
Які ми - такі й наші "представники". Маємо змогу на себе зі сторони подивитись. Треба лишень з усього цього якісь висновки робити та вчитись на власних помилках. Думати за ким на майдан ходити і кого до влади приводити. Тепер треба пожинати плоди власних дій.
Анонім Показати IP 26 Листопада 2015 06:45
Гузя треба гнати геть першого а там і далі.він як ворона крикуха
Мирон Показати IP 26 Листопада 2015 06:53
Правду каже Олег Савчук, Мирка сидить там собі і грошики крутить, зате піаритись вміє на фейсбуку разом із своєю самонеміччю, одні балтуни непотрібні.
Oles Savchuk до Мирон Показати IP 26 Листопада 2015 09:46
І ще один момент про Ваню... Як він "шинкарно" зробив, а потім розказав - я прийшов до голови обласної ОДА, приніс своє резюме і сказав де себе бачить на якій посаді... Шик модерн! Люди, хто безробітний - усі гайда до голови ОДА!
Посєтітєль Показати IP 26 Листопада 2015 08:40
До десятка структурних підрозділів ОДА, два райони без голів і заступників - оце нормуль! Може, всіх розігнати - але тоді ким керувати?
Анонім Показати IP 26 Листопада 2015 09:10
Вже Гузь- Пузь добрався до Гунчика, Бориса Клімчука догриз тепер нова жертва. І ви ще його підтримуєте Гузя.того конченого.Ая яй
вчителька Показати IP 26 Листопада 2015 10:24
Гузь Клімчука не догриз, а поклав в могилу .Його смерть на совісті Гузя, але Бог усе бачить...
Маня Показати IP 26 Листопада 2015 15:32
І Гузя, і Гунчика - всіх під зад коліном!
Ігор Гузь сміливий х Показати IP 27 Листопада 2015 17:13
ГУНЧИКА ГЕТЬ! Дайте інформацію, куди прийти, щоб Гунчика скинути і о котрій годині. Сама прийду і друзів приведу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus