USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В оселях ковельчан тріщать стіни через вантажівки

26 Березня 2018 18:38
На вулиці Фестивальна у Ковелі від руху великогабаритного вантажного транспорту тріскають стіни будинків, руйнуються фундаменти, випадає цегла. Люди бояться ночувати у своїх оселях.

Мешканці зазначають, що вже більше 5 років звертаються до міської виконавчої вади та безпосередньо мера Олега Кіндера з вимогами встановити дорожні знаки та обмежити рух вантажного транспорту вулицею.

Вантажівки рухаються Фестивальною, оскільки місцева влада кілька років не ремонтує десятки метрів вулиці Тимошенко, яка є частиною міжнародної траси.
Міжнародні перевізники об’їжджають зруйновану частину дороги вулицею, де знаходяться приватні оселі ковельчан, у наслідок чого будинки руйнуються від постійної вібрації..
Окрім того, мікрорайон потерпає від підтоплень. Лише цьогоріч завдяки активній позиції мешканців та підтримці депутатів фракції УКРОП у Ковельській міськраді почнуть роботи з водовідведення.

Доведені до відчаю люди звернулися із проханням допомогти до Громадської організації «Ковельська міськрайонна спілка ветеранів та волонтерів АТО» та до депутата Ковельської міськради Ігоря Пініса (УКРОП).
Після кількагодинної зустрічі мешканці та ветерани АТО вирішили провести попереджувальну акцію – пройти мирною ходою міжнародною трасою з надією, що хоча б це приверне увагу міського голови до проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юлія Показати IP 27 Березня 2018 13:29
Про підтоплений район, а коли на болоті будувалися про це не думали? Тепер постійно в льохах вода стоїть, навіть в тих оселях, що 30-40 років назад побудувалися. А хто роздавав ділянки під забудову не подбали про те. Часом треба голову включати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus