USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У поліції та супермаркеті прокоментували затримання неповнолітньої через крадіжку

5 Грудня 2018 17:16
Сьогодні у луцькому супермаркеті «Сім23», що знаходиться на перетині вулиці Лесі Українки та Театрального майдану, працівники затримали неповнолітню, яка буцімто вкрала якийсь товар.

Дії працівників магазину обурили лучанина Олексія Кушнєра, про інцидент він розповів на своїй сторінці у Фейсбук. Чоловік викликав поліцію, проте, за його словами «поліцейські не захотіли проводити ніяких дій щодо охорони, не роз’яснили працівникам супермаркету, що вони вчинили не правильно та взагалі не побачили у діях охоронців ніяких ознак правопорушень».

Неприємний інцидент у луцькому супермаркеті прокоментувала речниця патрульних Ольга Бузулук: «Сьогодні на службу 102 зателефонував громадянин та повідомив, що дитину в одному з магазинів завели у підсобне приміщення.

На місці події патрульні встановили, що дівчинка, приблизно 10 років, поклала кілька видів продуктів у свою сумку, намагаючись їх винести, не розрахувавшись. Усе це зафіксували камери спостереження. Працівники магазину сказали дівчинці, що необхідно сконтактувати з її батьками, аби вони розрахувались за це.

Буквально через кілька хвилин під’їхав батько дитини, переглянув разом з полісменами запис відео та погодився з тим, щоб розрахуватись за взяте дитиною.

Тож сторони вирішили розійтись самостійно, без претензій одне до одного. Патрульні відібрали необхідні пояснення щодо події та спрямували їх у міськвідділ».

У прес-службі мережі супермаркетів «Сім23» також прокоментували ситуацію: «Сьогодні в магазині Сім23» за допомогою відеоспостереження була виявлена спроба крадіжки товару дитиною (близько 10-12 років). Враховуючи те, що була затримана неповнолітня – охорона в першу чергу зв’язалася з батьком дитини , повідомивши його про ситуацію. Батько попросив не вчиняти ніяких дій, не викликати поліцію, і дочекатися його разом з дитиною в магазині. За 10 хвилин батько приїхав, разом з охороною переглянув запис, визнав вчинок доньки. Пообіцяв вдома провести з дитиною бесіду.

Зазначимо, що на сьогодні значна частка крадіжок, що відбуваються в магазинах, здійснюється саме неповнолітніми. В такій ситуації охорона діє згідно з законом, і в першу чергу зв’язується з батьками для врегулювання справи. Відносно дівчинки, затриманої на спробі крадіжки, не вчинялося жодних силових дій, їй не погрожували, не лякали, не зачиняли. У батька дитини жодних претензій до дії охорони немає».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хрен собачий Показати IP 6 Грудня 2018 20:04
Мир, любов, жувачка. А батькові потрібно серйозно поговорити зі своєю дочкою, та на прикладах пояснити їй до чого це може привести.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus