USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

В торт лицем, акустичні пісні і нові композиції: луцький «Санмай» відсвяткував річницю

1 Лютого 2016 14:08
В дружній атмосфері і з домашньою теплотою луцький гурт «Санмай» відсвяткував свій перший День народження.

Концерт з нагоди першої річниці відбувся у пивному клубі «Майдан», де рік тому гурт дебютував.

Зазначимо, що 12–го грудня вийшов у світ новий міні-альбом гурту під назвою «СУМ». Хлопці експериментують зі звуком та власним баченням того, яким має бути сучасний модерн–рок та інді–поп, який вони і грають. Вони невпинно працювали протягом минулого року і вже мають чималі здобутки, виросли як гурт, та здобули прихильність слухачів України.
Розігрівав публіку молодий луцький бенд «One Light Inside», який також тішить публіку своїми творами рік. За цей час юнаки записали 9 пісень, відзняли кліп, взяли участь у 23 концертах.
Вони вже встигли побувати у Білорусі, Австрії, Чехії та Польщі. На рок-конкурсі X-STAR перемогли в номінації «Кращий вокаліст».
Хлопці співають англомовні пісні, які пишуть самі (тексти і музику) і переконують, що створюють власний стиль. Натхнення черпають з життя, адже їхня музика відображає реальні почуття, тривоги і мрії. До прикладу, вони представили пісню-монолог дитини, яка живе в утробі матері і просить батьків не вбивати її.
У молодого гурту – амбітні мрії про світове визнання. Самі вони зізнаються, що хочуть не просто грати якісну музику, а й організовувати незабутні оригінальні шоу. А ще їх мета – принести надію і вселити впевненість в тому, що треба реалізовувати свої мрії.
Згодом на сцену «Майдану» вийшли самі іменинники, заради яких і зібралися глядачі. Охочі писали своїм кумирам побажання на дошці, напередодні виступу відбувся розіграш диску «СУМ» серед глядачів.
Музиканти тішили уже відомими піснями «Ти помреш від нікотину», кавер-версією повстанської пісні «Повіяв вітер степовий». Звучали в клубі «Майдан» і акустичні версії пісень гурту, що особливо відповідали атмосфері заходу.
Водночас, як і обіцяли музиканти, вони представили і нову композицію, яка ще донедавна була відома лише самим музикантам.
ЧИТАТИ ЩЕ: «САНМАЙ» ВІДКРИЄ ЛУЧАНАМ МУЗИЧНІ КАРТИ

Як і годиться, на Дні народженні не обійшлося без торту зі свічками. «Скуштувати» довелося вокалістові Сергієві Гнатюку, якого обмакнули лицем в солодкий презент.
Нагадаємо, у середині лютого гурт планує розпочати тур Україною, що охопить низку міст, де музиканти ще не були і куди їх вже давненько кличуть прихильники. А ще хлопці готують матеріал для повноформатного альбому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus