USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

В Україні – нова шахрайська схема: повідомляють про розіграш 6 тисяч та крадуть гроші

10 Березня 2023 06:16
Шахраї вигадали новий спосіб обману українців через «Нову пошту». В соцмережах вони масово розсилають повідомлення про розіграш шести тисяч гривень.

Про це повідомили в пресслужбі самої компанії.

Як зазначається, шахраї стали поширювати мережею повідомлення про розіграш грошей, приурочений до 8 березня. Нечисті на руку громадяни використовують бренд «Нової пошти» та закликають українців переходити за посиланням та залишати свою особисту інформацію.

Проте робити цього у жодному разі не можна.

«Як зрозуміти, що це фейковий сайт: уважно подивись на посилання у повідомленні. Усі справжні посилання на наш сайт мають адресу novaposhta.ua. Не переходьте за посиланнями від незнайомців, які пишуть у месенджерах. Вони можуть містити віруси або шкідливі програми. Не встановлюйте додатки, які надсилають незнайомці та не прив’язуйте до них свої банківські картки. Якщо ж ви все ж перейшоли за посиланням, оновить паролі від усіх облікових записів: пошти, сайтів, додатків, щоб їх не змогли зламати шахраї», – наголосили в «Новій пошті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 10 Березня 2023 10:06
Дідько, коли вже ця публіка збагне, що легка нажива це петля на шию. Важка та сумлінна праця, запорука успіху, а не відправляння повідомлень!
ага до Лучанин Показати IP 10 Березня 2023 13:00
Мабуть після того.як зникне ейфорія .що кошовий з кварталу заговорив укр.мовою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus