USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

В Україні почали діяти нові стандарти якості деревини

10 Січня 2019 07:40
В Україні з січня 2019 року почали діяти нові наближені до європейських стандартів якості деревини, повідомила прес-служба Державного агентства лісових ресурсів.

«З січня 2019 року українська промисловість перейшла на нові стандарти класифікації та вимірювання лісо- та пилопродукции», – йдеться в повідомленні. Зокрема, були змінені підходи до визначення розмірно-якісних характеристик лісо- та пиломатеріалів.

Так, якщо раніше ділова деревина (лісоматеріали круглі) в Україні розподілялася на три сорти і мала низку сортиментів за її призначенням, то з 2019 року вона, як і в європейських країнах, буде розрізнятися лише за якістю.

У відомстві також зазначили, що принцип класифікації за європейською системою стандартизації лісоматеріалів круглих базується не на призначення сортиментів, а на показниках їх розміру та якості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus