USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні подорожчає проїзд у громадському транспорті: де ціни зростуть найбільше

22 Грудня 2020 16:56
В Україні проїзд у міських маршрутках та автобусах знову дорожчатиме. Підвищення проїзду стосується громадського транспорту не тільки в столиці, а й по всій Україні.

Як повідомляє УНІАН, про це йдеться в сюжеті ТСН.uа.

«Пасажиропотік просів, посилилися умови роботи. Тільки сидячі місця. І все одно перевізники возять. Різні компанії по-різному піднімуть, залежно від маршруту, залежно від завантаження», – розповідає експерт з питань транспорту В’ячеслав Коновалов.

У Києві на коротких маршрутах ціни вже зросли до восьми гривень.

Після локдауну в Києві ціни зростуть до 10-12 гривень. За прогнозами експертів, це буде в лютому-березні. А щоб люди не пересіли з маршруток на метро, тролейбуси, трамваї та великі міські автобуси, в Києві перевізники зараз оптимізують маршрути.

Як йдеться в сюжеті, неминуче підвищення вартості проїзду в міському транспорті й у Хмельницькому. Де, до речі, зараз ціни одні з найнижчих в Україні. Наразі проїзд у міському тролейбусі коштує 3,5 гривні, у міському автобусі вдень – 5 гривень, після 20:00 – 6 гривень.

«Це умова виживання на ринку. Зараз будуть розрахунки та 9,10 грн. Звичайно міська рада не розглядатиме таке сильне подорожчання, ми розглядаємо всі розрахунки. Будемо приймати рішення про збільшення вартості проїзду в пасажирському транспорті в лютому», – заявив заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Також відомо, що проїзд подорожчає в Житомирі. Міськрада планує підняти ціни на одну гривню. Проїзд у маршрутках Житомира зараз коштує 8 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 22 Грудня 2020 17:43
А чи не пов'язано це із зростанням "мінімалки"... Тут треба не забути сказати про подорожчання усього: тарифів на комунальні послуги, продуктів, різних послуг ... і підняття з/п можновладцям, вартості їх утримання. В цій країні завжди в плюсі олігархи та чиновники, решта в повній ж*пі...(:
73% до Анонім Показати IP 23 Грудня 2020 18:19
Дякуємо! Дуже дякуємо! Ми помилились. Простіть нас люди...
Qwerty Показати IP 22 Грудня 2020 22:25
Проплачена стаття від облдержадміністрації
Сергій Показати IP 5 Березня 2021 07:00
Дякуємо Путіну за здорожчання всього. Як вам не совісно ВВ? Українці мруть з-за голодомору 2018-2021 років. за кілька років країна позбавилася біля 15 мільйонів населення внаслідок знищення такою політикою. незабаром в країні залишиться лише 9 мільйонів . Все таки права була пані Нуланд, яка на Майдані казала що країні не потрібно більше 9 млн. населення. Дуже гірко, що внаслідок всього цього українців не стане!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus