USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні посилять контроль за перевіркою COVID-сертифікатів

22 Листопада 2021 15:17
Кабінет міністрів надав доручення відповідним міністерствам та відомствам щодо посилення контролю за перевіркою достовірності COVID-сертифікатів.

Про це йшлося під час сьогоднішньої селекторної наради під головуванням прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, пише ТСН.

«За підсумками наради було дано завдання відповідним міністерствам та відомствам опрацювати питання посилення контролю за перевіркою достовірності COVID-сертифікатів за допомогою їхніх QR-кодів», – йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, перевіряти «ковідні» сертифікати працівники Держпродспоживслужби, Центру контролю та профілактики хвороб, а також патрульна поліція почали від 21 жовтня.

Нагадаємо, в Україні спостерігається позитивна тенденція із захворюваністю на коронавірус. В країні фіксують зменшення кількості нових випадків захворювання на COVID-19 та кількості госпіталізованих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus