USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

В Україні створили перелік арештованих за кримінальні злочини активів

19 Березня 2019 18:26
Нацагентство з розшуку й управління активами (АРМА) вперше оприлюднило перелік всього майна, арештованого в кримінальних провадженнях та переданого йому в управління за рішеннями суддів.

У списку – 726 позицій. Серед арештованого майна найбільше нерухомості (480 найменувань), понад 100 транспортних засобів та іншого рухомого майна, також там можна знайти грошові кошти, корпоративні права тощо, пише TheБабель.

«Перелік гнучкий. Він не є статичним документом. Наразі він налічує понад 700 різноманітних позицій. Вони не є константами. Цей документ буде оновлюватися і перезавантажуватися щомісяця. І доступний у форматі PDF для завантаження», – пояснив директор АРМА Антон Янчук під час прес-конференції.

Він заначив, що зараз агентство розробляє Єдиний реєстр арештованих активів. А цей перелік створили для того, щоб інформувати громадськість, а бізнес міг краще співпрацювати з АРМА і активніше брав участь у конкурсах на обрання управителів арештованим майном.

Найбільше арештованих активів у Київській (220 позицій), Одеській (92), Харківській (67) та Сумській областях (47 позицій). областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus