USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні в 3,5 раза скоротять МРЕВ

4 Квітня 2015 21:00
Уряд має намір до 2017 року перетворити міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ (МРЕВ) у адміністративний орган із доходом у мільярд гривень - сказала перший заступник міністра внутрішніх справ України Катерина Згуладзе на виїзному засіданні Кабінету міністрів. Про це повідомляє УНІАН.

«Дайте нам можливість перебудувати цю систему, запустити її й принести в бюджет щонайменше мільярд гривень», - сказала Згуладзе.

Вона зазначила, що утримання системи МРЕВ обходиться в 400 мільйонів гривнь бюджетних коштів щорічно, в той час як надходження до бюджету від них - 289 мільйонів гривень.

«На сьогоднішній день в Україні функціонують 228 центрів МРЕВ. Їх кількість буде скорочено до 64, ми плануємо ввести ще 15 мобільних центрів», - підкреслила Згуладзе.

З її слів, нові офіси МРЕВ будуть побудовані за принципом відкритого простору (open space), і вже до липня два з них будуть створені в Києві. «Ми йдемо до відкритого простору. У відкритому просторі складніша корупція, відкритий простір також запобігає чергам, що є дуже важливим елементом. Відкритий простір запобігає неробству на роботі - ніде закритися в кабінеті й подивитися фільм. Відкритий простір просто приємний і нам, і вам, і співробітникам, і гостям», - сказала Згуладзе.

Після налагодження нової системи МРЕВ зі спрощеними бюрократичними процедурами й системою офісів уряд має намір передати цю структуру в управління місцевих органів влади або провести приватизацію, повідомила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 4 Квітня 2015 22:44
Смешно.
Анатоль_ Показати IP 4 Квітня 2015 23:05
Мені Наталя Семенівно казала, що то нічого не дасть у боротьбі з корупцією.
суддя Показати IP 5 Квітня 2015 06:48
Бліііііінннннннннн! Чорта лисого Воронін Тойоту відробить!((((,яку вчора по лошарскі розвалив...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus