USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звільненого Панасюка призначили керівником районного МРЕВ

13 Лютого 2015 17:19
Колишнього начальника Ковельського центру надання послуг з реєстрації автомобілів Юрія Панасюка, якого звільнили через реорганізацію відомтства, суд таки поновив на роботі, - про це інформує Під Прицілом.

Як стало відомо під час судового слухання по цій справі, наприкінці 2014-го року Ковельський та Любомльський відділів МРЕВ об’єднали у один Центр надання послуг з реєстрації автоморбілів.

Відповідно, керівництву обласного управління ДАІ потрібно було вибрати – кого ж з двох колишніх керівників районних відділів МРЕВ призначити керівником об’єднаного центру надання послуг з реєстрації автомобілів.

Однак восени 2014 року екс-керівник Ковельського відділу МРЕВ пішов на лікарняний, а коли повернувся на роботу, то дізнався, що його уже звільнили.

Звільнений Юрій Панасюк, не погодившись із таким рішенням керівництва обласного ДАІ, звернувся з позовом до Волинського окружного адмінсуду.

У суді чоловік розповів, що знав про реорганізацію і навіть говорив про це із начальником обласного управління ДАІ Володимиром Кравченею. Нібито, останній пообіцяв, що після об’єднання Ковельського та Любомльського відділів МРЕВ Юрій Панасюк буде працевлаштований.

Втім представник УДАІ у Волинській області Інга Коваль заперечувала проти позову і заявила, що об’єднання районних відділів МРЕВ відбулося без порушення, а Юрія Панасюка звільнили через те, що він довго не виходив на зв’язок.

Відповідачка запевняла, що сам начальник обласного управління ДАІ Володимир Кравченя кілька разів телефонував до позивача, аби запропонувати посаду в новоствореному відділі, а через те, що Юрій Панасюк не підіймав слухавку, – прийняли рішення про його звільнення. Як доказ цього юристка надала рапорт Володимира Кравчені.

Разом з тим, з пояснень відповідачки стало зрозуміло, що новостворений відділ МРЕВ не передбачав скорочення і усі працівники двох районних відділів нині працевлаштовані.

Отож, дослідивши усі матеріали справи та покази сторін у справі, суддя Руслан Денисюк ухвалив позов задовольнити повністю, а Юрія Панасюка поновити на посаді.

Втім, питання посади екс-ДАІвця лишається відкритим.

Як запевнила після судового засідання Інга Коваль, управління МВС у Волинській області оскаржуватиме ухвалу Волинського окружного адмінсуду. А вже після апеляції буде вирішуватися питання, хто ж таки керуватимн новоствореним центром надання з реєстрації автомобілів – нинішній очільник чи поновлений Волинським адмінсудом Юрій Панасюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Йухан Показати IP 13 Лютого 2015 17:35
Шкода бідну людину.
Анатоль_. до Йухан Показати IP 13 Лютого 2015 18:08
Нам з Наталею Семенівною також шкода
дідо Показати IP 13 Лютого 2015 18:10
Якби він так рвався захищати країну.
Василь Показати IP 13 Лютого 2015 18:47
Що ж в Україні є чесні судді і чесні працівники. Панасюк молодець, пішов проти влади і переміг! Кравченя звичайно буде шукати свому товаришу Новікову місце, але сам не думає що потрібно і самому десь працевлаштуватись в недалекому майбутньому.
Андрій Показати IP 13 Лютого 2015 21:45
Вітаю Юрія Панасюка з справедливим рішенням. Таким порядним і потрібно з людьми працювати. Наведіть відразу порядок і почистіть лави Ковельського МРЕВ, там, мені здається, забагато нових хабарників. На інших інтернет виданнях є інформація що посвідчення водія тепер коштує 3000 гривень на лапу!
ВАСИЛЬ до Андрій Показати IP 14 Лютого 2015 18:44
ЦЕ , НА ЖАЛЬ, НЕ ПАНАСЮКА КОМПЕТЕНЦІЯ -ПОЧИСТИТИ РЯДИ МРЕВ. ЦИМ ПИТАННЯМ ВАРТО ЗАЙНЯТИСЬ ПРОКУРАТУРІ І ВІДПОВІДНИМ ОРГАНАМ В МІНІСТЕРСТВІ МВС, БО ПІСЛЯ ТАК ЗВАНОГО ЗЛИТТЯ КОВЕЛЬСЬКОГО І ЛЮБОМЛЬСЬКОГО МРЕО ТАМ ПРАЦІВНИКІВ ЗБІЛЬШИЛОСЬ ВДВІЧІ ЗА РАХУНОК ТОГО, ЩО ПІД ЗАГРОЗОЮ ЗВІЛЬНЕННЯ ПРАЦЮЮЧИХ НА ТОЙ ЧАС ПРАЦІВНИКІВ ЇХ ЗАСТАВИЛИ НАПИСАТИ ЗАЯВИ, ЩО ВОНИ НІБИ ТО ДОБРОВІЛЬНО ЗГІДНІ ПРАЦЮВАТИ НА ПІВСТАВКИ.А ЯКЩО НЕ НАПИСАЛИ Б ТАКИХ ЗАЯВ - ТО З РЕЧАМИ НА ВИХІД! САМЕ ТАК ПОСТУПИЛИ З ВАЛЬОЮ СТАСЮК...
народ Показати IP 13 Лютого 2015 21:54
суддя Денисюк - мутний тіпок.....
люстратор Показати IP 13 Лютого 2015 23:01
мєнти усі мутні,ніяк не відмиються від гі***на
люстратору Показати IP 16 Лютого 2015 09:27
та й від тебе теж не пахне...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus