USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні з початку року 32 дитини постраждали від сексуального насильства

25 Липня 2019 08:14
З початку року в Україні 32 малолітніх дитини стали жертвами сексуального насильства з боку педофілів.

Про це повідомили УНН в Генеральній прокуратурі.

Київська область стала лідером за кількістю актів сексуального насильства над дітьми: тут з початку року зафіксовано сім випадків. На другому місці - Донецька область, тут встановлено п'ять подібних злочинів стосовно дітей. Далі йде Одеська область, де за шість місяців від дій педофілів постраждали четверо дітей.

У Харківській області малолітніх жертв збоченців було троє. У Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Чернігівській областях зафіксовано по двоє постраждалих. У Житомирській, Івано-Франківській, Сумській, Херсонській та Хмельницькій від сексуального насильства постраждали по одній дитині.

Разом з тим, у Вінницькій, Закарпатській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Черкаській, Чернівецькій областях та в Києві і Севастополі не було виявлено жодного потерпілого.

Нагадаємо, Верховна Рада ввела примусову хімічну кастрацію для педофілів у віці від 18 років до 65 років і створила їхній відкритий публічний реєстр. Закон про кастрацію педофілів підписав спікер парламенту Андрій Парубій.

Про необхідність такого закону багато говорили після вбивства 11-річної Дарини Лук'яненко в Одеській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волиняка Показати IP 25 Липня 2019 09:14
Шкода,що нема для цих уродів електричного стільця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus