USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В українських вузах з'явилася нова спеціальність

3 Вересня 2018 19:41
«Укрзалізниця» готуватиме магістрів програми «Управління кризою та інженерними ризиками на транспорті».

Проект готують у рамках програми Євросоюзу за напрямком «Розвиток потенціалу вищої освіти» Erasmus+ KA2. Його мета розвиток інжинірингу ризиків та криз на транспорті для забезпечення інтеграції транспортних систем України, Азербайджану та Туркменістану в глобальну транспорту систему Європи та Азії, інформує Gazeta.ua.

В Україні над проектом працюватимуть – Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Приазовський державний технічний університет, Державний університет інфраструктури та технологій.

«Інвестиції у вітчизняну освіту - це добре. Чим більше буде таких проектів, тим краще. На мій погляд, потрібні такі магістерські програми для педуніверситетів. До прикладу, з порівняльної педагогіки чи освітнього лідерства. У світі така практика є. Адже для Нової української школи слід готувати нову генерацію педагогів і керівників з європейським стилем мислення», - каже Gazeta.ua освітній експерт Віктор Громовий.

Бюджет проекту - майже € 1 млн. Термін термін виконання – 3 роки. Після закінчення магістратури випускники також отримають також диплом Варшавської політехніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus