USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

В Умані у результаті вибуху постраждав підліток з Ізраїлю. Оновлено

21 Вересня 2017 10:41
В Умані вранці, 21 вересня, стався вибух, внаслідок якого постраждав підліток.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Інцидент трапився в гаражах неподалік від місця масового перебування паломників-хасидів.

«Під час виїзду на місце події поліцейськими встановлено, що від вибуху невідомого предмету пошкоджено дах одного з гаражів. Крім того, зазнав ушкоджень 13-річний підліток, громадянин Ізраїлю. Хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді порізу лівої руки на кисті. Підлітку надано медичну допомогу на місці», - повідомили правоохоронці.

До Умані за наказом голови Нацполіції виїхали перший заступник глави НПУ В'ячеслав Аброськін і заступник глави відомства Олександр Фацевич.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху в Умані за статтею хуліганство. Про це Українській правді повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

"На даний час за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 КК - хуліганство", - зазначив він і додав, що ця стаття передбачає позбавлення волі від 3 до 7 років. За словами Тракала, також встановлено, що від вибуху, який стався вночі в Умані, крім 13-річного хлопця постраждав ще один чоловік.

"Це громадянин Ізраїлю, в нього зафіксоване почервоніння на стегні, від надання допомоги він відмовився", - зазначив він.

Зауважимо, напередодні хасиди зустріли новий 5778 рік. На могилу свого духовного наставника Цадика Нахмана до Умані з усього світу злетілись 30 тисяч прочан.

Паломники-хасиди щорічно з'їжджаються до Умані на святкування іудейського Нового року. Воно пов'язано з тим, що в місті похований цадик Нахман, а його могила - одна з найбільш шанованих святинь і місце паломництва для представників брацлавської течії хасидизму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кіндрат Панасович Показати IP 21 Вересня 2017 11:47
ці хасиди це пекельний треш. Знайомий з Умані розповідав якось у що перетворюється місто коли вони приїздять. Двома словами просто не описати. Це повна жесть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus