USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В усіх луцьких садочках перевіряють документи щодо поставок молока

20 Березня 2017 16:46
У Луцьку правоохоронці перевіряють у всіх дошкільних навчальних закладах документацію, яка стосуються молочних продуктів. Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, перевірка здійснюється на предмет поставки неякісної продукції і фальсифікату.

Також поліція із силовиками взялися перевіряти фірми, які займаються продажем та поставкою молока.

Як стало відомо ІА ВН із власних джерел, перевірку економічна поліція здійснює у всіх садочках Луцька, Луцького району та в місті Ковель. Що стосується ковельських ДНЗ - інформація уточнюється.

Журналісти видання перевірили інформацію щодо перевірок у луцьких садочках. Зокрема, у ДНЗ № 21 правоохоронці копіюють документи, у ДНЗ № 10 і 25 - теж підтвердили факт перевірки, але з уточненням, що це, мовляв, планові заходи.

Окрім цього, одночасно відбуваються обшуки на вулиці Підгаєцькій. Як вказано в «Золотих сторінках Волині», за цією адресою дійсно є організації, які пов'язані з молочним бізнесом: ПП «АДМІ Мілк Захід», ПП «Волиньекопродукт», Луцьк-молоко, філія ПАТ «Тернопільський молокозавод».

Як розповідає автомеханік одного з зазначених вище підприємств Станіслав, правоохоронці із силовиками приїхали на Підгаєцьку ще зранку.

«Вискочило багато людей у спецформі та почали перевіряти всіх, хто причетний до молокопродукції. Як мені показали папери, перевірку проводять на підставі рішення Луцького міськрайонного суду, де вказано, що вони мають право перевірити, обшукати й конфіскувати авто. Втім, чому проводиться перевірка – так і не сказано.

Вже одну машину, яка возить молокопродукти по луцьких ДНЗ та школах, забрали, оформляють і другу, яка, до слова, кілька днів стоїть поломана, яку я мав сьогодні відремонтувати. Є ще одна, але нею не зможемо все розвести. Це не нормально! Як не буде молока, то хай батьки звертаються з претензіями до правоохоронців», - розповідає Станіслав.
Зауважимо, правоохоронці відмовилися журналістам коменутувати сиутацію.

Щодо осіб, до яких застосовувалися слідчі дії, у них поліцейські цікавилися документами, які вони мають на поставки молока в ДНЗ та станом машин, які возять ці товари.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Дідо Показати IP 20 Березня 2017 17:02
Обовязково перевірте 9 садок
Не байдужий Показати IP 20 Березня 2017 17:35
Нарешті до брались до цих негідників які поставляється неякісну продукцію.нехай вони своїх дітей кормлять.це веремчук з свободи покриває всіх разом з гребенюком....
х Показати IP 20 Березня 2017 17:35
А де холодильне обладнання в цій машині що ремонтуєця !!!! А як возять продукцію коли на дворі +25 то вони вже привозять кісле !!!! Хай самі з дому викинуть холодильникі і сберігають продукти в шкавчику і тоді подивимся на них як в них вдома молоко не буде киснути !!!! Молодці хлобці з поліції що навіть на такі теми берутся за такі фірми
Думка батьків Показати IP 20 Березня 2017 17:46
Хай би краще перевірили, чому в 21му садочку так холодно. Чому деякі садочки опалюються, а інші ні? Що за безлад в місті?
Батьки Показати IP 20 Березня 2017 18:53
Пов*сити тих с*к і не знімати місяць. Веремчуків, Буяновських і іншу гидоту, які труїли наших дітей. Прокляті " бізнесмени ".
батькові Показати IP 20 Березня 2017 19:27
це той веремчук жінка якого побила в луцькій районній раді?????? ото свобода рулить, він же з пістолетом грабував заправки в 90 - х
Бздури Показати IP 20 Березня 2017 22:03
Ср\чі на колесах стоять в ср\чах-гаражах. Уявляю, яке молоко вони возять.
Ххх Показати IP 20 Березня 2017 22:30
Правильно так їм і треба хіба це нормально що батькі стараюця дітям дати саме краще в дома а заводять в садочок а там їх травлять такі с*кі то вони виходять як терористи травлять наших дітей ..
Анонім Показати IP 20 Березня 2017 22:35
Думаю , що тут вже не відкупиться той Веремчук і великими грішми .
Людина Показати IP 20 Березня 2017 23:15
Правильно їх треба судити за тероризм що вони травлять наших дітей це такій вік що тількі організм формуєця в дітей а потім хвороби десь беруся ( рак і не тількі ....) Каких треба на кострі палити . А поліція справді молодці начали заніматись такими проблемами Всі знають що є така проблема не тількі в садочка і в школах ай скрізь а робити ніхто нічого не робить....
Ослік Показати IP 20 Березня 2017 23:35
Нарешті людям відкрили очі!Б*дляки,як можна заради грошей нехтувати здоров'ям маленьких дітей!!!Воно собі гребе гроші в карман,тоді як діти. Травляться!!!Хай тепер самі давляться тими продуктами!Шановні батьки задумайтесь!Треба всім підключатись і якомога швидше піднімати питання на рахунок якості харчування в садках і школах.
Район Показати IP 21 Березня 2017 18:50
Веремчук - бидло безграмотне. Злодій і шахрай. Поліція це і доказала.
Радикал Показати IP 21 Березня 2017 20:32
Скотиняки!!!!
ОСВІТА Показати IP 21 Березня 2017 20:59
У 2013-2014 роках при янику тендери по освіті кришували ті мєнти, які зараз проводять обшуки і вилучення, їхні фірмочки поставляли харчі по захмарних цінах. Тут у них забрали кишеньковий бізнес, у 2016 році тендер виграв ФОП Бояновський по ціні на 20 гривень дешевше за кілограм сиру, І мєнтам відмовився відкашлювати. От мєнти і наїхали!!!!! Бояновський треба платити бо все заберуть. Мєнти рулять... ні копи!!!!
Патріот до ОСВІТИ Показати IP 22 Березня 2017 09:39
А перечісліть будь-ласка ті фірмочки! Якщо це не фейк! І з ними розберуть професіонали в погонах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus