USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Устилузі - біло від пластикового сміття

2 Січня 2015 17:33
Мешканці Устилуга просять написати про брудні міські вулиці «на всю Волинь», пише Волинська газета.

Кажуть, прикордонні території містечка Устилуг Володимир-Волинського району потопають у пластикових відходах: пляшки, целофан, одноразові склянки та інше сміття, яким усипані кілька вулиць. Особливо соромно, наголошують люди, за ті території, що межують із пунктом пропуску, через який щодня курсують сотні іноземців.

Це вже не перше звернення містян з приводу «брудного Устилуга».

Очевидно, коли сніг зійшов, сумні пейзажі спровокували черговий дзвінок:

«Побачили б: біло навкруги від того пластику! Різдво йде, а нам соромно. Тут же стільки німців, поляків щодня буває… Та й ми самі їздимо щодня в Польщу, там – чистота бездоганна. Зверталися до міської влади з цього приводу не раз. У комунальників нема машини. Навіть трактора нема. Збирають сміття конем. Та й то тільки з основних вулиць, де видніше, а решту – засипає», - емоційно розповідала мешканка міста, яка назватися не захотіла.

Правда, співрозмовниця визнає: смітять часто її ж земляки, які «пакуються» біля кордону цигарками та іншим добром, а все зайве тут же викидають. Так само себе поводять ті, хто п’є каву з придорожніх магазинів. Викидати використаний посуд у смітники тут не прийнято…

Що цікаво, ці ж люди переїздять кордон і в сусідньому польському селі Зосин собі таких «вольностей» уже не дозволяють.

Додзвонювачка традиційно у всіх гріхах звинувачувала міського голову. Він, зі слів устилужанки, до цих проблем – «твердошкірий».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 2 Січня 2015 17:37
Прибирати потрібно краще та штрафувати.
Анонім до дідо Показати IP 2 Січня 2015 17:51
та вгамонишся ти сьогодня чи ні? усюди носа свого суєш
совість Показати IP 2 Січня 2015 18:31
Покажіть та розкажіть краще про пам"ятник "Загиблих прикордоників 41-45 років!" біля якого туалет побудували. Це саме біля магазину Максим, митника Гуги на самому кордоні)). ВН зробіть будь-ласка статтю та покажіть людям правду, хоч в пам"ять померлим солдатам-прикордоникам, які загинули страшною смертю, захищаючи свою землю.а то прикро, колись ми приїздили, щоб пам"ять віддати, цим людям, а тепер соромно та боляче. зараз також гинуть хлопці, як колись ці,а пам"ять одна...
Люба Показати IP 2 Січня 2015 20:24
Самі смітять. самі жаліються!
Всезнайко Показати IP 2 Січня 2015 23:06
коментар було видалено
з луцька Показати IP 3 Січня 2015 07:57
А прибирати не пробували? Тоді б і смітили менше. А то - шас всьо брошу й поїду прибирати ваш засмічений Устилуг. А вам тільки написати лишилось.
Мешканці Устилуга Показати IP 5 Січня 2015 15:15
В Устилузі існує проблема поводження із сміттям.Однак засоби масової інформації повинні підходити до даної проблеми об'єктивно. Інформацію бажано висвітлювати не від анонімних джерел, а від громадян, офіційних осіб та інших осіб. Фотографія із сміттєзвалищем на сайті відношення до Устилуга не має. При іі збільшені на задньому плані знаходиться багатоповерхівка, яка відсутня на території міської ради. Чисто не там де прибирають, а де не смітять.
устилужанин до Мешканці Устилуга Показати IP 9 Січня 2015 10:47
до чого тут фотокартка. цей кадр розміщений до даної теми, як будь-який, який може бути використаний ВН щодо іншої статті. А те що в Устилузі повно сміття особливо біля кордону підтвердять і заїжджі громадяни, вже не говорячи про місцевих. А якщо потрібно то ВН буде надане фото яке думаю нікому не сподобається. Краще б громада Устилуга вирішила самостійно цю проблему не говорячи про туалети побудовані біля загиблих прикордонників, адже хтось дав дозвіл на будівництво цієї гидоти біля пам"ятника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus