USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

В Зеленського поцікавились, чому він призначив головою Волинської ОДА луганчанина

9 Липня 2020 12:17
У президента Володимира Зеленського поцікавились, чим зумовлене його рішення призначити головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка, який є вихідцем з Луганщини.

Про це йшлося під час брифінгу президента в селі Крупа Луцького району під час інспекції місцевого садочка.

Володимиру Зеленському розповіли, що більшість ключових посад у Волинській ОДА зайняли земляки голови ОДА, а саму команду встигли охрестити «лугансько-донецьким десантом». Тому в президента поцікавились, чим зумовлене таке рішення і чи на Волині такий брак кадрів серед місцевих.

«Чи Слуга народу тут така квола, що не може знайти людей? Поясність ваші кадрові рішення», – зазначила журналістка Олена Лівіцька.

Читайте також: Перший візит президента Зеленського на Волинь. Трансляція

На це Зеленський відповів, що він не в курсі всіх кадрових рішень в ОДА, натомість зазначив, що при призначенні голови ОДА існує домовленість, в рамках якої в них є можливість призначати тих, кого вони вважають за потрібне.

«Коли ми бачимо, що політика голови ОДА виправдовує себе і позитивний результат, ми його залишаємо. Упевнений, що на Волині багато професіоналів. Напевне, голова ОДА взяв команду, яку працював раніше, щоб краще увійти в процес», – зазначив Володимир Зеленський та додав, що голова ОДА також має звернути увагу на питання кадрових призначень: «представники Волині мають бути обов’язково».

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради висловили незгоду до президента Володимира Зеленського щодо призначення головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка. У Волинській обласній раді також зверталися до президента через незгоду з погодженням кандидатури луганського поліцейського Юрія Погуляйка на пост голови облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 9 Липня 2020 12:30
Тому що проФФесіонал.
Маруся Показати IP 9 Липня 2020 13:50
Заступниця губернатора дуже феєрично виглядає!!
Конюх Їван із Свинюх Показати IP 9 Липня 2020 14:12
Та к*б*лиця з ОДА хоча має елементарне поняття про дрес-код державного службовця?
Петруха до Конюх Їван із Свинюх Показати IP 9 Липня 2020 16:52
А я думаю, куди поділося моє одіяло верблюже! Що за люди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus