USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В "Адреналін-сіті" нагородили переможців конкурсу дитячого малюнку. ФОТО

17 Березня 2010 17:11
Конкурс дитячого малюнку серед дітей сиріт містечка Ківерці фінішував.
Партнер конкурсу - розважальний комлекс "Адреналін-сіті", що у Луцьку, - запросив дітей до себе, де влаштував їм справжнє свято. 
Участь у конкурсі взяли діти від 3 до 14 років, вихованці Дитячого будинку «Сонечко», Будинку сімейного типу Джаніни та Ківецівської експериментальної школи.

Конкурс оргнізували й провели ВОГО «Феста», та розважальний комплекс «Адреналін-сіті».
 
«Ми хотіли дати можливість дитині якось виразити себе, показати, що вона щось уміє. Може, хтось з них вже думатиме про професію дизайнера», - каже голова ВОГО «Феста» Олександр Хвещук.

Дошкільнят-учасників  організатори нагородили всіх,  а от серед школярів визначили переможців. Ними стали Софія Капус, Дмитро Гапонюк та Тетяна Ромашковець.    


 
Директор розважального комплексу «Адреналін-сіті» Дмитро Гаврилов каже, що такі конкурси у себе вони проводять не вперше,. «Ми б хотіли, щоб такі конкурси були не тільки з малювання, але й з інших творчих умінь. Хотілося б, щоб такі заходи були систематичними», - сказав директор розважального комплексу.
 

Організатори кажуть, що презентуватимуть дитячі роботи у центрі Луцька. Виставку обіцяють провести до кінця березня..

Переможниця конкурсу восьмикласниця Софія Капус каже, що не очікувала, що переможе. Каже, що є кращі за неї. «Мені дуже подобається ікебана. А картину я назвала «Дівчина весна». Взагалі не відчувалось якогось суперництва. Ми всі малювали просто заради задоволення» - зізнається переможниця і каже, що мріє про професію дизайнера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus