USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В одному з районів Волині електроопори підпирають ломаками

28 Серпня 2009 15:00
Влада Ківерцівщини нарікає на стан вуличного освітлення та нестабільність електропостачання у районі. Ці проблеми обговорювали 27 серпня під час спільного засідання колегії Ківерцівської райдержадміністрації та Координаційної ради з питань місцевого самоврядування районної ради, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Директор Ківерцівської філії ВАТ «Волиньобленерго» Ігор Дутко розповів про підготовку до осінньо-зимового періоду. Так, працівники філії зрізують гілляччя поблизу мереж електропостачання, щоб пізніше не виникло аварійних ситуацій. Однак іноді населення заважає такій роботі.
Голова Ківерцівської РДА Леонтій Кричкевич порадив звернути увагу на стабільність електропостачання населених пунктів. Сільські голови скаржаться, що представники «Волиньобленерго» не попереджають про планові відключення електроенергії.
На думку голови Ківерцівської районної ради Андрія Манька, у районі гостро стоїть проблема щодо вуличного освітлення у селах. Пан Манько навів приклад: якщо у населених пунктах Рахівського району Закарпаття практично 100% населених пунктів мають вуличне освітлення, то на Ківерцівщині цей показник становить орієнтовно 10 відсотків.
Сильненський сільський голова Олександр Ходорчук скаржиться на стан електромереж на території своєї сільради. Лінія електропередач «латана-перелатана», а тому вимагає капітального ремонту. Крім того, за словами пана Ходорчука, місцеві жителі, щоб запобігти падінню електроопор на власні оселі, їдуть до лісу і вирубують палки, якими потім підпирають стовпи. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus