USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В «УДАРі» ‒ лише відповідальні кандидати*

8 Серпня 2012 17:49
Списки кандидатів у народні депутати політична партія «УДАР Віталія Кличка» подала ще до з’їзду. Це – єдина політсила, яка це зробила вчасно.

Прес-конференція волинського «УДАРу» відбулася 7 серпня.

Як повідомив голова волинського осередку партії «УДАР Віталія Кличка» Юрій Савчук, нещодавно відбувся Х партійний з’їзд політичної сили. На ньому керівники остаточно роз’яснили позиції партії, а також ще раз підкреслили пріоритети подальшої діяльності.

Заступник голови Волинської обласної організації Ігор Алєксєєв наголосив на тому, що «УДАР» ‒ єдина політична сила, яка заздалегідь, до з’їзду, оприлюднила список претендентів у нардепи.

Савчук же наголосив на тому, що список кандидатів формувався на основі трьох головних принципів. Перший – відкритість, другий – внутрішня партійна демократія, третій – перевірка громадськими організаціями та непричетність до корупції або будь-яких інших незаконних дій.

Юрій Савчук коротко охарактеризував кожного із кандидатів від «УДАРу» на Волині. «Ми відбирали людей, які бажають жити по-інакшому. Це – відповідальні люди», ‒ сказав Савчук.

Він також додав, що усі затверджені кандидати склали присягу, в якій зобов’язалися не голосувати за закони, які суперечать національним інтересам чи відкривають можливості для корупції, не входити у змову і союз із Партією регіонів, а також «не бути тушкою»: тобто виконувати рішення УДАРу й не зраджувати своїй фракції.

«І головне, що ми реально збираємося це виконувати», ‒ запевнив заступник волинського «УДАРу» Ігор Алєксєєв. Він додав, що чимало політичних сил напередодні виборів «годують» свій електорат порожніми обіцянками. Але «УДАР» навмисне ставить перед собою реальні завдання та цілі, які у найближчому майбутньому планує виконати.

Він підкреслив, що «УДАР» ніяк не залежить від влади. «Сьогодні «УДАР» фінансується самим «УДАРом», ‒ заявив кандидат.

Передвиборна програма «УДАРу» спрямована на зміни української політики задля інтересів суспільства. «Тільки так ми досягнемо європейської якості життя в Україні», ‒ впевнені партійці.

Крім того, представники політичної сили пообіцяли, що їхній лідер Віталій Кличко обов’язково завітає до Волині восени.
Список кандидатів від «УДАРу» на Волині:
Округ № 19 (центр – Володимир-Волинський) – директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук.
Округ № 20 (центр – Горохів) – лікар Олександр Іванченко.
Округ № 22 (центр – Луцьк) – підприємець Ігор Алєксєєв.
Округ № 23 (центр – Маневичі) – партійний функціонер Андрій Розтока.
Округ № 24 (центр - Ковель) – Ігор Скрипін
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 8 Серпня 2012 18:37
Яка відповідальність? Алєксєєв набрав кредитів і не збирається їх повертати.
:-(( Показати IP 8 Серпня 2012 20:19
Прочитавши список кандидатів хочеться плакати.Ігор Алексеєв- підприємець????- що ж це за кандидат, який не має ні спеціальності, ні досвіду роботи, ні досвіду вдалого керівництва біснесом, ні сім'ї,ЩО ВІН має??????? Які його досягнення? Це людина , яка "вспливає" лише під час передвиборчої компанії. Шкода, звичайно. Мені здається що кредитів він теж не має, кредити беруть люди, які чимось займаються або хоча б мають щось у заставу.
лучанин Показати IP 8 Серпня 2012 21:18
Алексеєв кандидат в нардепи, це жарт такий. хто його пустив на вибори? з такими кандидатам, Клички себе повністю дескредитують. Ніхто не буде дивитись реально на УДАР, якщо в них в регіонах такки кандидати. Пратія і так не має шансів на цих виборах. Але, якщо так відноситись до підбору кадрів, то вона взагалі зникне з політики. Перетвориться на черговий фарс.
Знаючий Показати IP 9 Серпня 2012 12:20
До початку виборчої кампанії оприлюднили списки лише мажоритарників. Так що слова про повну відкритість - напівправда
***** Показати IP 10 Серпня 2012 10:46
Почнімо з того, що Ігор Алєксєєв подав свою кандидатуру не у народні депутати, а йде мажоритарником. А питання про те, що він має чи не має дуже відносне. Ніхто у нього в кишені не сидів і гаманця не бачив.
щодо відкритості Показати IP 10 Серпня 2012 10:50
а мені здається, що ці списки формувались в останній момент і тому так вийшло. до того ж, я вже десь бачив попередній список кандидатів у нардепи від УДАРу, такщо там ніби нічого не приховували.
Валентин Показати IP 15 Серпня 2012 12:16
Я особисто буду голосувати за Киричука Олександра!
Senator Показати IP 18 Серпня 2012 09:31
Саме завдяки внутрішній демократії по горохову балотується лучанин Іванченко, а по Маневичах - лучанин Розтока

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus