USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні не хочуть деполітизації держслужбовців

23 Червня 2009 12:22
Начальник управління Головдержслужби у Волинській області Валентин Малиновський під час урочистостей з нагоди Дня державної служби зазначив, що в Україні не хочуть деполітизації держслужбовців. Про це 23 червня інформує репортер \"Волинських Новин\".
 
У приміщенні Волинської обласної ради відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби, під час яких окремі посадовці отримали нагороди. На початку заходу голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк привітав державних службовців і вручив їм почесні грамоти та оголосив подяки. Керуючий справами Волинської обласної ради Андрій Киричук від імені найвищого представницького органу краю також висловив привітання присутнім. Пан Киричук вручив почесні грамоти й подяки Волиньради.
 
Начальник управління Головдержслужби у Волинській області Валентин Малиновський зазначив, що криза торкнулася і галузі державного управління. «Держслужбовці Волині працюють в екстремальних умовах», – сказав він. На його думку, рівень забезпечення чиновників не відповідає рівню їхньої відповідальності. Валентин Малиновськйи вважає, що треба прийняти нову редакцію Закону «Про державну службу». Проте політичні чинники не хочуть деполітизації держслужбовців. І тому прийняття закону гальмується. За словами пана Малиновського, в Україні варто розмежувати політичні й адміністративні посади, як це є у країнах ЄС.
 
Також Валентин Малиновський охарактеризував проведення конкурсу «Кращий державний службовець» на Волині та спартакіади державних службовців. Опісля відбулося нагородження переможців цих конкурсів.
 
Довідково:
 
Станом на 1 січня 2009 року у Волинські області налічувалося понад 6 тисяч осіб, які перебувають на державній службі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus