USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Україні з’являться телевізори з підтримкою YouTube

1 Червня 2009 11:00
Виробники телевізорів реагують на зростаючу популярність онлайн-відеосервісів випуском моделей із можливістю перегляду роликів та фільмів на YouTube. Про це 1 червня повідомляють «Волинські Новини».
«У нових моделях, які з’являться на ринку наступного місяця, з’явиться підтримка відеосервіса YouTube», – розповів Костянтин Череповський, піар-менеджер представництва Samsung Electronics в Україні журналу Корреспондент, коментуючи ситуацію на ринку відеотехніки.
Рівень продажів у цій сфері залишається високим, однак з огляду на дедалі більшу кількість людей, які відмовляються від телебачення на користь Інтернету, виробники воліють перестрахуватися. Так, згідно із результатами Європейського соціального дослідження ESS, що проводилося Британським Центром порівняльних соціальних досліджень і рядом європейських інститутів та університетів, і охопило 25 країн, кількість українців, які дивляться телевізор понад дві години щодня, у порівнянні з 2004-2005 роками у 2007-му скоротилася на цілих 10% – з 55% до 45%. За даними TNS, за наступний, 2008 рік, вітчизняні телевізійники втратили ще 2,5% аудиторії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus