USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

В успішній посівній – заслуга уряду, – нардеп Кирильчук

7 Травня 2009 17:34
Значна частина діяльності Кабміну в першому кварталі 2009-го була спрямована на допомогу аграріям. Про це під час прес-конференції для ЗМІ розповів народний депутат України (фракція БЮТ) Євген Кирильчук,  – 7 травня інформує репортер «Волинських Новин».
Уряд надав суттєву допомогу аграрному сектору: понад 12 мільярдів гривень через Аграрний фонд. Саме тому, за словами Євгена Кирильчука, в Україні успішно завершили посівну. До речі, цьому сприяло і те, що було здешевлено природний газ для заводів, що виробляють добрива та «пільгове» дизпаливо.
Стан посівів, площа яких більша від минулорічної, – відмінний і є сподівання на хороші врожаї, – наголосив нардеп. Та й аграрний сектор у першому кварталі 2009-го, попри кризу, – показує позитивні результати: виробництво продукції збільшилося на 1,7%.
Окрім того, пан Кирильчук нагадав, що минулоріч саме уряд не дозволив спекулювати на зерну, вирощеному в Україні, виділивши значні кошти на його закупівлю. А від продажу цього зерна за кордон до бюджету надійшло, порівняно з попередніми роками, найбільше коштів.  
Також для підтримки АПК виділили гроші зі Стабілізаційного фонду – 2,8 мільярда гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus