USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Вагітну директорку стадіону в Ірпені звільнили за відмову агітувати за Порошенка

27 Березня 2019 18:16
Багаторазову чемпіонку та призера Європи і світу, абсолютну чемпіонку Європи з тхеквондо, голову Федерації змішаних єдиноборств ММА України в Київській області Анжелу Макеєву звільнили з посади директора стадіону «Чемпіон» в Ірпені.

Як написала сама Макеєва у Facebook, це за відмову брати участь в агітації за Петра Порошенка за вказівкою екс-мера міста Володимира Карплюка, передає Ірпінь.online.

Макеєва працювала директором стадіону з 2016 року. «За три роки я і моя команда провели величезну кількість спортивних заходів.

Долучилися до підготовки великої кількості чемпіонів міста, області, України та міжнародного рівня. На даний момент на стадіоні щодня тренується понад 350 спортсменів з різних видів спорту», – написала вона.

«Але, на жаль, з початком політичної гонки голова партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк через помічника з комунікацій Петра Щербину почали здійснювати на мене тиск, погрожувати і вимагати, щоб я виконувала всі їхні накази, агітувала виключно за них і тих кандидатів , на яких вони мені вкажуть.

Вимагали, щоб я вступила в партію «Нові обличчя» і підтримувала кандидатуру чинного президента, адже він, за їхніми словами, пообіцяв їм після виборів політичний дах», – розповіла Макеєва.

За її словами, від неї також вимагали участі в «політичних і виборчих схемах».

«Після моєї рішучої відмови брати участь у політичній агітації та виборчих схемах – мене руками Олександра Маркушина (заступника міського голови, – ред.) звільнили з посади директора стадіону, грубо порушуючи законодавство України.

Звільнили, знаючи, що я перебувала на лікарняному і була вагітною! Однак, цинічність цих людей не знає кордонів.

Така у них сутність. Але я людина спорту і не дозволю маніпулювати мною, моїм голосом, використовуючи мене і людей, з якими я працюю, в брудних політичних іграх», – зазначила Макеєва.

Раніше екс-чиновниця опублікувала перелік актуальних проблем стадіону, на вирішення яких місто не виділяє фінансування.

Після цього, за її словами, їй стали надходити погрози, а також організовувалися позапланові перевірки діяльності стадіону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Упс! Показати IP 27 Березня 2019 21:01
А жінка має сталеві ...Респект!
Я Показати IP 28 Березня 2019 06:22
і де те стадо баранів-скакунів які верещали що і цю владу змінять якщо вона забикує?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus