USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вакцину проти грипу та коронавірусу планують об'єднати

18 Серпня 2021 12:04
У майбутньому вакцини від грипу і COVID-19 неминуче будуть об’єднані в один укол. Це дозволить захистити значну частину населення від різних загроз.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Daily Mail.

Із такою пропозицією виступив головний виконавчий директор Центру виробництва та інновацій вакцин (VMIC) Метью Дюшарс. Саме на цьому підприємстві зараз працюють над створенням об’єднаного уколу.

«Це заощадить багато часу, і буде набагато зручніше зробити всього один укол», – підкреслив Дюшарс.

Ревакцинація у Великій Британії

В уряді не підтвердили, що подібного роду ін’єкції з’являться у вільному доступі вже цієї осені, тим більше, що влада Великій Британії очікує рекомендацій від експертів з приводу запуску програми ревакцинації.

Міністр охорони здоров’я Великій Британії Саджида Давид минулого тижня заявив, що вже з наступного місяця бустерні ін’єкції можуть почати проводити населенню, якщо уряд дасть зелене світло. А це означає, що приблизно 32 мільйони британців старше 50 років знову будуть запрошені в центри вакцинації, і щеплення буде проходити в той самий час, коли в країні зазвичай роблять щеплення від грипу.

При цьому джерела підкреслюють, що цілком можливо, влада спробує проводити щеплення від грипу і коронавірусу одночасно в цьому році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Айболит Показати IP 18 Серпня 2021 13:17
Смесь бульдога с носорогом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus