USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Вантаж з націоналізованих на Волині білоруських і російських фур використають для потреб захисників

11 Квітня 2022 20:04
Комісія у складі, зокрема, представників Координаційного центру при обласній військовій адміністрації побувала на митних складах, де зберігаються товари, націоналізовані Волинською митницею. Це автомобільні шини, акумулятори, промислове обладнання, виробнича сировина тощо. Усе нове.

Нагадаємо, в середині березня на волинському кордоні націоналізували 23 білоруські та три російські фури. Вантажівки заїхали в Україну до 24 лютого й до того часу перебували в зоні митного контролю.

Товари, які перевозили вантажівки, облікують і перемістять на склади, визначені відповідним наказом голови Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини заступниця голови облдержадміністрації Мирослава Якимчук, яка очолює Координаційний центр при військовій адміністрації.

Усі товари використають для задоволення потреб захисників України та міст, які стикнулися з гуманітарною катастрофою.

Як ми писали, 10 березня Президент Володимир Зеленський підписав ухвалений Верховною Радою України закон про націоналізацію майна та грошей країни-агресора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus