USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Варта порядку» здала для пологового будинку понад 20 літрів крові

4 Листопада 2016 22:37
Зранку у відділенні переливання крові Луцького пологового будинку людно, адже сьогодні завершився марафон «Краплина крові рятує життя», ініційований громадським формуванням «Варта порядку». Шістнадцять вартівців прийшли до пологового будинку, аби поділитися кров’ю з тими, хто її дійсно потребує, - повідомили у прес-службі формування.

Багато хлопців це роблять вперше, однак запевняють, що без вагань погодилися підтримати своїх побратимів, які вже мають чималий досвід у цій благородній справі.

Зауважимо, що під час марафону, який тривав з 31 жовтня по 4 листопада більше п’ятдесяти членів формування здали кров для потреб Луцького пологового будинку. Загалом вартівці здали близько 22 літрів крові.

«Якщо ми цією акцією врятуємо хоча б одне життя чи просто допоможемо тому, хто цього дійсно потребує, значить справа була не даремною», - зауважив голова ГФ «Варта порядку» Олександр Тиводар.

Організатори щиро вдячні усім, хто долучився до благодійного марафону “Краплина крові врятує життя” та закликають усіх небайдужих не зупинятися на цьому, і надалі ставати донорами, адже це так потрібно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
? Показати IP 5 Листопада 2016 09:56
Честь та хвала цим людям....здали кров по заклику серця а не на хвилі популізму.
лучани до ? Показати IP 5 Листопада 2016 11:50
Ще би навчились машини паркувати на Винниченка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus