USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Вартість життя – 10 тисяч рублів: показали фото щасливих дружин загиблих окупантів, які уже отримують компенсації

26 Квітня 2022 15:50
Поки вся Україна оплакує кожного героя, який поліг за боротьбу з Росією, рідні окупантів отримують компенсації за «двохсотих». Вражає не лише сума, а й емоції тих, чиїх чоловіків уже немає в живих.

У своїх соціальних мережах окупанти вже починають вихвалятися виплатами за «двохсотих». І мовиться навіть не про 2 тисячі доларів, які обіцяли загарбникам, яких відправили воювати проти України, пише 24 канал.

Життя окупанта оцінили у два мішки цукру

Так, за кожного убитого під час війни «новороса» рідним виплатили по 10 тисяч рублів. За ці гроші можна купити два з лишком мішки цукру. Якщо ж говорити про гривні, то мовиться про 4 044 гривні за нинішнім курсом.

Найгірше те, що далеко не всі виглядають засмученими. Наприклад, одна з жінок на фото буквально позує з двома купюрами по 5 тисяч рублів. Мовляв, коханого то нема, але ж фото має бути гарним. І цей цинізм просто неможливо передати словами.

Жінки окупантів отримали 10 тисяч рублів компенсації за смерть рідних:
Задля справедливості зазначимо, що 10 тисяч рублів це досить багато. Враховуючи той факт, що в Росії взагалі не цінують людських життів. Ви ж пам’ятаєте, що «мамки нових нарожають». Ті самі жінки, які зараз не гребують подачками за вбивство своїх рідних, скоро відправлять воювати нову партію гарматного м’яса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
янеробот Показати IP 26 Квітня 2022 16:51
вдови героїв неіснуючої країни... 120 доларів.... 1 унітаз....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus