USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Василь Байцим вважає, що міські голови недопрацьовують із легалізацією зарплат

16 Вересня 2008 13:27
Заступник волинського губернатора Василь Байцим під час засідання обласної комісії із питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості з заробітних плат, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат зауважив на суттєвій різниці рівня середніх зарплат у різних містах Волині, – 16 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
«Зверніть увагу, голови комісій, на суттєву різницю у рівні середніх зарплат у місті Володимирі-Волинському (1350 гривень) і Нововолинську (1875 гривень). Очевидно, зарплати там такі самі, але відповідні державні структури недопрацьовують з точки зору легалізації цієї зарплати», –  сказав він.  І в дорученні Василь Байцим хотів написати, щоб міські голови Володимир-Волинська та Луцька звернули увагу на рівень середньої зарплати.
На таке зауваження посадовця заступник голови комісії з питань заборгованості своєчасних виплат зарплат, пенсій та стипендій у Луцьку і заступник міського голови обласного центру Волині Петро Гоцалюк сказав, що останнім часом підвищується рівень зарплат у Луцьку. «Із початку року вона зросла майже на 40%. Проводяться засоби легалізації, зокрема і в транспортній галузі, перевезень у місті», – розповів пан Гоцалюк. «На мій погляд така динаміка росту є об’єктивною», – резюмував він.
«Добре, я погоджуюсь із вами», – сказав Василь Байцим. Але він наголосив, що найнижчу зарплату отримують працівники готельного та ресторанного бізнесу. «Я думаю, соромно буде, якщо у вас зарплати будуть нижчі, як у Нововолинську», – додав заступник губернатора.
З огляду на цю дискусію, у відповідне доручення пан Байцим вписав вимогу, щоб лише мер Володимира-Волинського звернув увагу на зарплату у його місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus