USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Підозрюваний розповів, як вбив Ноздровську

9 Січня 2018 09:47
Ймовірний підозрюваний у справі про вбивство право захисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський розповів, що призвело до скоєння злочину.

Деталі вбивства встановили у ході проведення слідчого експерименту та допиту підозрюваного, пише Gazeta.ua.

Россошанський розповів, що діяв самотужки та повідомив, що вбив Ноздровську внаслідок сварки з нею на зупинці громадського транспорту у селі Демидів.

«Під час допиту він сказав, що на зупинці відбулась сварка, після чого він достав ніж, та завдав потерпілій ударів у шию. Після скоєння злочину він відтягнув її до річки, одежу, на якій залишились каплі крові, спалив у себе вдома у пічці», – йдеться в повідомленні.

Суд для обрання запобіжного заходу для підозрюваного запланований на сьогодні, 9 січня, сторона обвинувачення має намір просити для нього утримання під вартою.

Россошанський Юрій, 1954 року народження, є батьком Дмитра Россошанського - водія, який у вересні 2015 року збив на смерть сестру Ноздровської - Світлану Сапатинську.

Натомість, як пише ВВС, начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської не визнає своєї вини.

"Про ніяке відверте зізнання підозрюваного мова не йде. Виключно завдяки зібраному масиву речових доказів ми встановили підозрюваного", - написав В'ячеслав Аброськін у Facebook у вівторок зранку. "Я особисто спілкувався з особою, яку ми обґрунтовано підозрюємо у скоєнні злочину. Людина не розкаюється у скоєному", - додав начальник кримінальної поліції.

Водночас адвокат родини Ноздровських Олександр Панченко у коментарі ВВС Україна розповів, що у захисту "є певні сумніви" стосовно того, чи є затриманий поліцією чоловік реальним вбивцею.

Нагадаємо, 1 січня у Київській області, в одній із річок, правоохоронці знайшли тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". У справі про вбивство слідчі допитали вже близько 50 людей. У Нацполіції уже назвали чотири основні версії вбивства Ноздровської. Згодом голова поліції у Київській області Дмитро Ценов заявив, що, згідно з експертизою, смерть правозахисниці Ірини Ноздровської настала за дві-три доби до того, як знайшли тіло. Згодом, у Нацполіції повідомили, що, за попередніми даними експертизи тіла правозахисниці Ірини Ноздровської, вона померла від множинних колото-різаних ран. Вдень 8 січня стало відомо про затримання підозрюваного у вбивстві юристки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лаврентій Палич Показати IP 9 Січня 2018 10:18
Прізнаніє - царіца даказатєльств!
Я Показати IP 9 Січня 2018 10:22
Ви вже якось визначіться, а то на одному сайті пише що він не визнав свою вину, а у вас пише що визнав свою вину. Ви краще напишіть правду,а не почуті слухи...
Всю сім'ю у тюрму Показати IP 9 Січня 2018 10:24
Посадили сина, посадять і тата.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus