USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вчені створили детектор брехні у формі браслету

20 Квітня 2009 16:00
Детектор брехні, що інколи буває корисним та незамінним пристроєм, розробники змогли зменшити до компактних розмірів та надати йому форму браслету. Як результат – вийшов Truth Wristband Kit, – 18 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Пристрій, як стверджує його виробник, перший своєму роді. Його робота заснована на принципі зчитування гальванічних імпульсів зі шкіри, котрі змінюються, якщо той, на кого вдягнений цей браслет, бреше. Тоді блакитний колір пристрою змінюється на червоний.
Як інформує сайт 1+1, вартість нового Truth Wristband Kit складе усього 45 доларів. Але користувач може стикнутися з тим, що показники приладу не завжди на 100% правильні. Крім того, потрібно ще вмовити того, кого «перевіряють» дозволити себе протестувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Квітня 2009 12:44
Кожному політику на руку ХD

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus