USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Вчора у Луцьку на річці Стир врятували молодого чоловіка і хлопчика

22 Червня 2021 14:21
21 червня матроси-рятувальники, які працюють на комунальному пляжі на річці Стир у Центральному парку відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку врятували молодого чоловіка та хлопчика, повідомили у пресслужбі ДСНС.

Читайте ще: Дівчинку врятували, а сестра втонула: подробиці трагедії на Світязі

Обідньої пори молодий чоловік віком 29 років, усупереч забороні рятувальників на посту, пішов купатися у нетверезому стані, почав тонути. Рятувальники вирушили йому на допомогу на човні і в останній момент встигли вхопити його за руку, хоча він уже повністю був занурений у воду.

О 18:10 матроси-рятувальники надали вчасну допомогу хлопчику віком 12 років, який почав тонути на середині річки. Рятувальники кинули йому спеціальний засіб – кінець Александрова і витягнули потопаючого на берег.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus