USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вдова учасника бойових дій «дотисла» горохівських посадовців

8 Липня 2014 17:46
Прокуратура Горохівського району захистила вдову учасника бойових дій захистила від недобросовісних службовців, які з 2012 року не видавала їй відповідного посвідчення. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Згідно з повідомленням, у червні 2014 року до прокуратури Горохівського району звернулась жителька села Лобачівка, якій управлінням соціального захисту населення

Горохівської районної державної адміністрації, попри рішення Львівського апеляційного адміністративного суду, не було видано посвідчення вдови учасника бойових дій.

Провівши перевірку, прокурори з'ясували, що жінка ще у 2012 році намагалася отримати таке посвідчення, однак в управлінні РДА їй відмовили. Не погоджуючись із цим, вона звернулась до Волинського окружного адміністративного суду, аби визнати дії посадовців управління соцзахисту неправомірними. Однак, суд першої інстанції теж відмовив вдові. Рішенням же Львівського апеляційного адміністративного суду у квітні 2014 року позовні вимоги жінки задовольнили.

Виконавчим провадженням, відкритим на виконання цього рішення суду, управління соціального захисту зобов’язано видати заявниці посвідчення члена сім’ї померлого учасника бойових дій.

Проте навіть попри рішення суду, яке набрало законної сили, в управлінні Горохівської РДА відмовилися видавати жінці посвідчення!

Лише після втручання прокуратури й внесення прокурором Горохівського району подання голові районної державної адміністрації права вдови учасника бойових дій були поновлені.

Винні ж у порушеннях прав жінки службові особи Горохівської РДА за результатами розгляду документа прокурорського реагування притягнуті до дисциплінарної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Горохівчаниин Показати IP 9 Липня 2014 09:18
А деж Петро Микитович???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus