USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вдивіться в їхні обличчя»: українські бійці - на шпальтах Washington Post

20 Вересня 2016 17:52
У розгорнутому недільному номері видання "Washington Post" 18 вересня представили українських героїв, які відстоюють Незалежність України і стоять на захисті свободи і демократії. "Подивіться уважно на обличчя героїв" - лунає заклик зі шпальт одного з найавторитетніших американських видань.

Про це повідомляє посольство України в США у Фейсбуці.

Текст постера українською:

"5 грудня 1994 року, Росія, Сполучені Штати Америки та Велика Британія підписали Будапештський меморандум про надання Україні гарантій безпеки від загроз або застосування сили проти її територіальної цілісності і політичної незалежності в обмін на відмову від ядерної зброї.

У лютому 2014 року Росія окупувала український Крим. У квітні 2014 р. російські війська вторглися у східну Україну. В результаті агресії Путіна загинули більше 10 000 українців, більше 2,5 мільйонів осіб втратили свої домівки.

Сьогодні єдиними і безумовними гарантіями безпеки і територіальної цілісності України є українські герої - воїни, волонтери, медики, капелани та журналісти, які захищають український народ, його гідність і цінності від нещадного ворога. Подивіться уважно на їхні обличчя.

Ці українські борці за свободу відзначені нагородами й орденами за їхню копітку роботу і зразкову відвагу у захисті Батьківщини", - пише прес-служба посольства.

Ідеться про проект herofaces.org. Автор фотопортретів – Роман Ніколаєв.

При натисканні на кожен портрет відкривається коротка біографія видатного військового, медика, волонтера тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Джон Показати IP 20 Вересня 2016 18:17
Дай Боже американцям таких самих героїв!
пишаюся! Показати IP 20 Вересня 2016 18:34
українці -гарна нація і чоловіки, а особливо жінки!
8 Показати IP 22 Вересня 2016 20:44
На фото чомусь в основному десантніки не вистачає тільки ковальчука

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus