USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ветеранська організація Луцького прикордонного загону святкує ювілей

5 Серпня 2016 20:30
Ветеранська організація Луцького прикордонного загону святкує 10-річчя.

Про це йдеться у сюжеті ВРДНТУ.

Сьогодні, 5 серпня, ветеранська організація Луцького прикордонного загону відзначила ювілей. Цього року Луцькому прикордонному загону виповнюється 24 роки, а Ветеранській організації - 10.

Нині в лавах організації, що має осередки у різних районах області, налічують 137 ветеранів прикордонників. Впродовж цього часу її члени створювали робочі групи і ділилися досвідом із молодими колегами, а також вирішували соціально-побутові проблеми ветеранів.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять прикордонників, які загинули за час неоголошеної війни з Росією, а також поклали квіти до меморіального знаку, розташованого на території прикордонного загону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
укреп район Показати IP 5 Серпня 2016 21:51
пора давно з ДПС створити прикордоні війська армійського зразка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus