USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ветерани МВС Волині вимагають перерахувати пенсії

20 Грудня 2016 12:47
Кілька сотень ветеранів-пенсіонерів МВС в День міліції прийшли під облдержадміністрацію з вимогами перерахувати їм пенсії. Голова ОДА, якого вони чекали півтори години, вміло «перевів стрілки» на нардепів і зірвав овації.

Пікет під стінами ОДА розпочався о 10.30 сьогодні, 20 грудня, який працівники МВС святкують як День міліції.

Представник мітингувальників Ігор Богонос – голова Горохівської ветеранської організації, пенсіонер МВС, колишній начальник Горохівського райвідділу міліції розповідає, що нинішня акція – четверта. Вже двічі ветерани МВС їздили до Києва, один раз перекривали дороги. В Києві, переконує він, представники нардепів отримали лист-петицію від колег, і вже, начебто, вона дійшла і до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

«Створена робоча група, яка має днями розглядати наше питання. А народ налаштований стояти до кінця», - пояснив він.
На Волині – більше 4 тисяч пенсіонерів – колишніх працівників органів внутрішніх справ. Вони розповідають, що майже половина з них отримує пенсію, в розмірі менше 2 тисяч гривень, є такі працівники, в яких немає й тисячі гривень пенсії. Останній перерахунок їм робили більше 3 років тому. А з тих пір зросли ціни, підвищились тарифи.
Урешті, близько 12 години до ветеранів МВС, які до Луцька з’їхались з усіх районів Волині, вийшов голова ОДА Володимир Гунчик, який пообіцяв днями завезти лист від волинян-ветеранів МВС до Києва і ще заручитися підтримкою нардепів. Більш того, голова ОДА переконав учасників акції, що відповідальними за перерахунок пенсій стануть саме нардепи і те, як вони голосуватимуть за держбюджет. По тому всі присутні гучно йому поплескали, виконали разом гімн та й розійшлися.
А ось за дверима – всередині приміщення ОДА чергували працівники Нацгвардії, при повній екіпіровці, готуючись, вочевидь, до непередбачуваних подій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
менти бувшими Показати IP 20 Грудня 2016 16:24
не бувають-що ! закони приймають та призначають і нараховують пенсію в Луцьку!?
Петро Показати IP 20 Грудня 2016 16:28
ЯК той Гунчик за себе боїться, захисників бігом викликав
а прикольно Показати IP 20 Грудня 2016 16:46
захисник на останньому фото владу охороняє, а років через 15 сам перед адміністрацією стоятиме.....
протестувальникам Показати IP 20 Грудня 2016 18:40
. «Вони розповідають, що майже половина з них отримує пенсію, в розмірі менше 2 тисяч гривень,»-в країні таких 80 процентів,роботяги б"""".
Більшість до протестувальникам Показати IP 20 Грудня 2016 22:25
З них працювали гідно і чесно. Вони Відпрацювали визначений законодавством термін і заслужили право на нормальну пенсію. Хай сучасні дітки-патрульні відпрацюють хоча б так, а не займаються само піаром. А Коментатор б""" ти виріс з цілою головою (майже) завдяки їм також.
Джек Показати IP 21 Грудня 2016 02:12
.....вони бастують в країні 40 відсотків отримують 1300 грн пенсії і мають стажу в 2 рази більше за мус***ч і живуть.
Іван до Джек Показати IP 21 Грудня 2016 09:40
Шкода що не знав, також прийшов би. 20 років ідіотської нервової роботи. Без нормальних вихідних.
ура Показати IP 22 Грудня 2016 15:50
згадайте коли ви людей гнали коли в зятки брали коли деребан робили. а тепер жуйте в крадене..
Я до ура Показати IP 22 Грудня 2016 20:05
А ти про це президенту скажи, чи депутатам, і на старості вже не жуватимеш, а сос..Мешканців.
вітер Показати IP 22 Грудня 2016 19:16
я хлопців які вийшли на акцію протесту підтримую повністтю так,як вони вимагають в держави те що їм по праву мають надати,а хто незгідний то хочаби тиждень по патролює з силовиками вулицю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus