USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинські ветерани МВС перекриють трасу на Ягодин

5 Грудня 2017 11:05
Через відмову перераховувати пенсії ветерани МВС обіцяють перекрити рух транспорту на міжнародній трасі поблизу села Люблинець Ковельського району.

Про це вони заявили під час візиту до керівництва Волинської ОДА.

Блокування траси запланували сьогодні, 5 грудня о 11:30. Триватиме попереджувальна акція близько години.

Таким чином, зі слів ветеранів, вони хочуть привернути увагу до того, що не виконуються законодавчі зміни та не відбувається перерахунок пенсій. Відтак, окремі екс-правоохоронці отримують 1500-1700 гривень пенсії, яких недостатньо для того, аби нормально жити.

Волинські ветерани МВС додали, що це всеукраїнська акція протесту – з 11:00 аналогічні блокування трас відбуватимуться і в інших регіонах України.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на Волині – більше 4 тисяч пенсіонерів – колишніх працівників органів внутрішніх справ. У День міліції, 20 грудня 2016 року, кілька сотень ветеранів-пенсіонерів МВС влаштували пікет під під облдержадміністрацією з вимогами перерахувати їм пенсії. Проте вимог протестувальників не виконали, вже влітку 2017 року вони пікетували Кабмін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ATOshnik Показати IP 5 Грудня 2017 12:14
Колишні працівники МВС набралися хабарів на десятки років собі і своїм дітям - внукам - правнукам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus