USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ветерани волинської міліції виспівували перед нелегалами. ФОТО

9 Липня 2009 17:09
Нещодавно ветерани та пенсіонери волинської міліції на чолі з головою ради ветеранської організації УМВС Сергієм Шелепіним відвідали пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, при УМВСУ у Волинській області, розташований у селі Журавичі Ківерцівського району. Про це 9 липня повідомляють «Волинські Новини».
Начальник пункту Юрій Березинський ознайомив пенсіонерів міліції з колективом установи (між іншим, таких пунктів в Україні лише два і працюють вони за фінансової підтримки Євросоюзу), розповів про умови праці і відпочинку, про особливості роботи з іноземцями з різних країн.
Завдяки тому, що ветеран міліції Володимир Ковальчук володіє кількома іноземними мовами, пенсіонери ОВС мали змогу поспілкуватися з іноземцями. Останні задавали багато питань про життя відставних правоохоронців, про Волинь, дивувалися, що в Україні міліціонери, які пішли на заслужений відпочинок, мають художню самодіяльність.
Народний хор ветеранів міліції «Мужність» дав у пункті концерт, на якому були присутні як іноземці, так і працівники установи та члени їх сімей. Кожен номер хору публіка зустрічала оваціями.
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, у концерті брали участь також учні Журавичівської загальноосвітньої школи і самі іноземці, які тимчасово перебувають у пункті. На завершення візиту голова ради обласної організації Асоціації ветеранів та пенсіонерів ОВС України Сергій Шелепін на знак взаємодії нагородив колектив пункту почесною грамотою ради.
Бесіда колишніх міліціонерів з іноземцями продовжилася після концерту. Учасникам хору дякували за пісні, за спілкування. Іноземці говорили, що їхня думка про українських співробітників органів внутрішніх справ завдяки цій зустрічі корінним чином змінилася на краще. Ці слова підтвердив і той факт, що дехто з тимчасових мешканців пункту довго супроводжував автобус з ветеранами і просив приїхати ще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus