USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вячеслава Рубльова переобрали керівником волинського УКРОПу

24 Лютого 2018 18:50
Вячеслав Рубльов очолив Волинську обласну організацію політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Обрання голови обласного УКРОПу відбулося 24 лютого під час партійної конференції, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Крім того на конференції підбили підсумки роботи волинського УКРОПу, призначили кількісний та персональний склад ради партійної організації та обрали делегатів на XIV з’їзд партії УКРОП.

«Волинська обласна партійна організація УКРОПу, напевне, найчисельніша в Україні. Кількість членів партії перевищує 4 тисячі людей. Понад півтисячі укропівців є депутатами рад різних рівнів, – зазначив Вячеслав Рубльов. – Щоб наша укропівська сім’я продовжувала рости, ми повинні завжди підтримувати зв’язок з волинянами, відстоювати ініціативи, які допоможуть розвивати нашу область і Україну на краще».

До складу ради обласної організації крім Вячеслава Рубльова увійшли Ірина Вахович, Олександр Омельчук, Максим Воскресенський та Віталій Ляцевич.

Нагадаємо, 20 лютого очолити Луцьку міську організацію партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» довірили раднику Луцького міського голови, депутату Луцькради Ігорю Поліщуку.

Довідково: Вячеслав Рубльов очолює Волинську обласну організацію політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» з липня 2015 року. Впродовж цього часу, на Волині створені 20 місцевих організацій політичної партії та більше 120 первинних осередків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Від ЛПЕ Показати IP 24 Лютого 2018 23:32
Чув, що Вячеслав непоганий політик, але знаю його особисто, як чудову людину. Успіхів.
чИТАЧ Показати IP 25 Лютого 2018 05:01
ура!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus