USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

УКРОП обрав очільника міського осередку у Луцьку

21 Лютого 2018 08:31
Очолити Луцьку міську організацію партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» довірили Ігорю Поліщуку.

Таке рішення ухвалили під час загальних зборів міської партійної організації в Палаці культури Луцька 20 лютого.

Захід розпочали з хвилини мовчання, аби віддати честь полеглим воїнам за незалежність України.

Після того, як була обрана лічильна комісія, за зроблену роботу в 2017 році відзвітував раніше обраний голова міської партійної організації депутат Луцької міської ради шостого та сьомого скликань, радник Луцького міського голови, голова Луцької міської організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Поліщук.

Він зауважив, що нині міська організація партії УКРОП чітко структурована: має майже 400 чоловік і 42 первинні організації з обраними керівниками. Ігор Поліщук зауважив, що торік міська рада була очолена партією УКРОП, і за цей час люди повірили в щирість намірів, оцінили результати роботи та почали долучатися до розвитку міста, зокрема соціально відповідальний бізнес.
«Процес приходу до влади у міську раду був складним, але ті результати були цього варті. Зокрема, з міської казни виділили понад 120 мільйонів гривень на ремонт доріг та дворів, понад 26 мільйонів гривень на поточний ремонт. Вперше ми застосували пластикову розмітку, яка має гарантію 3 роки, а служити може 4-5 років, що є дуже економно.

Вирішили й багато питань, які роками не вирішувалися – каналізація на Вересневому, відсутність якої спричиняла неприємний запах у місті. Роботи завершені, вона функціонує. На 12 вулицях зробили зовнішнє освітлення. Щодо ОСББ, то у 5 разів збільшили кількість фінансової підтримки, як результат - Луцьк є один із лідерів із створення ОСББ в Україні.

Значна увага була приділена освітнім закладам. Щодо сфери медицини, то це не лише проведення ремонтів, а й закупівля чималої кількості медобладнання, аби вчасно виявляти недуги та ефективно лікувати краян. Відкрили й нову амбулаторію на вулиці Гордіюк. Завершуємо роботи по амбулаторії на Вересневому, де буде й денний стаціонар. Міжнародна діяльність проводилася на потужному рівні, залучаючи величезні кошти. У соціальній сфері – це значна підтримка воїнів АТО та їхніх сімей», - відзвітував Ігор Поліщук.

Та додав, що планів на 2018 рік ще більше.

«Плануємо наведення порядку зі збором та вивозом сміття. У червні ми матимемо сміттєсорутвальну станцію, що збільшить строк функціонування міського полігону для твердих побутових відходів. Також буде придбано 10 сучасних тролейбусів із Швейцарії з кондиціонерами і доступністю для людей з інвалідністю. Буде працювати цього року й 27 школа, де буде зведено стадіон з полем для міні-футболу за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

За ініціативи нашої фракції створили й нове комунальне підприємство «Луцькі ринки», щоб навести лад на ринках міста», - додав Ігор Поліщук.

Слово взяв і голова обласної партійної організації Вячеслав Рубльов.

«Нас стало більше, й ми стали сильнішими, втім, проти нас теж працює потужна компанія, але наголошу, що ми готові до діалогу й хочемо розвивати міста та область. Я вірю, що до влади прийдуть патріоти, які розвиватимуть країну, а не набиватимуть собі кишені», - наголосив Вячеслав Рубльов.
Після спілкування з однопартійцями учасники зборів запропонували висунути на голову міської організації вкотре Ігоря Поліщука, оскільки він показав ефективну роботу. Цю пропозицію підтримали.

Зауважимо, що подібні зібрання відбуваються по всій Україні, адже на них висувають делегатів на обласні конференції, де обиратимуть учасників на з’їзд партії в Києві 3 березня. А вже в столиці УКРОПівці обиратимуть голову партії на загальнодержавному рівні і затверджуватимуть праймеріз на президентську виборчу кампанію.

Так, делегатами на 14-ту конференцію обласної партійної організації призначили 9 людей: Віталій Ляцевич, Микита Рабан, Ольга Омелько, Борис Смаль, Григорій Недопад, Вікторія Майборода, Юлія Батова, Володимир Кучер, Максим Воскресенський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus